O παραμυθένιος γάμος της Tiffany Trump στο Mar-a-Lago Club εντυπωσιάζει κάθε bride-to-be!

Η μικρότερη κόρη του πρώην προέδρου παντρεύτηκε σε μια τελετή υπερπαραγωγή, που τόσο ζηλέψαμε!

Η μικρότερη κόρη του πρώην προέδρου παντρεύτηκε σε μια τελετή υπερπαραγωγή, που τόσο ζηλέψαμε!

Η Tiffany Trump, κόρη του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειων Donald Trump από την ολιγοετή σχέση του με την ηθοποιό Marla Maples, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από δύο χρόνια αρραβώνα, με τον αγαπημένο της, Λιβανέζικης καταγωγής επιχειρηματία Michael Boulos, στην ιδιωτική κατοικία της οικογένειας Mar-a-Lago Club στο Palm Beach της Florida, το περασμένο Σάββατο.

Η νύφη έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκεκριμένο μέρος, ήταν από την πρώτη στιγμή απόλυτη με την επιλογή της, καθώς φέρει πολλές όμορφες αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία και όπως φάνηκε ήταν πραγματικά ένα εντυπωσιακό venue για να τελεστεί ο παραμυθένιος της γάμος.

Αν και ο τυφώνας Nicole απειλούσε την ευρύτερη περιοχή και ο πατέρας της νύφης βρισκόταν εν μέσω πολιτικών αναταραχών, τίποτα δεν εμπόδισε την πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού αλλά και την ένωση ολόκληρης της οικογένειας, όπως δήλωσε και η μητέρα της Tiffany, Marla Maples.

Οι 250 εκλεκτοί καλεσμένοι του ζευγαριού, έδωσαν το παρόν στην πιο σημαντική τους μέρα κάτω από άκρα μυστικότητα και έζησαν μαζί τους μια μοναδική bridal εμπειρία, χάρη στην υπέρλαμπρη τελετή και το glamorous party. Την οργάνωση του γάμου ανέλαβε ο “μάγος” του είδους Toni Breiss, διάσημος λιβανέζος wedding planner που δημιουργεί θαύματα, όπως άλλωστε απέδειξε και με το συγκεκριμένο event.

Η νύφη θέλοντας να τιμήσει την ιδιαίτερη καταγωγή του συζύγου της διάλεξε για τη μεγάλη μέρα ένα custom made dress δια χειρός Elie Saab, κεντημένο με αμέτρητα κρύσταλλα και μακριά μανίκια, που την έκανε να μοιάζει πραγματική πριγκίπισσα, ενώ ένα εξίσου εντυπωσιακό φόρεμα από τον ίδιο σχεδιαστή διάλεξε για την εμφάνισή της και η μητέρα της, σε λιλά απόχρωση και greek inspired πατρόν.

Τεράστα floral τόξα και αψίδες γεμάτα πανέμορφα λουλούδια σε παστέλ αποχρώσεις, διακόσμησαν τους απέραντους κήπους του κτήματος, χαρίζοντας μια υπέροχη νότα ρομαντισμού στην τελετή, ενώ μια τούρτα 7 μέτρων χάρισε την πιο γλυκιά γεύση στο πλουσιοπάροχο γαμήλιο πάρτυ τους.

Η Tiffany Trump, κρατώντας ένα πιο low profile στη ζωή της, έχει μεγαλώσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Trump. Ωστόσο η σχέση με τα αδέρφια της είναι άριστη, όπως άλλωστε και αποδείχτηκε, αφού έδωσαν όλοι το παρόν, ενώ η Ivanka Trump βοήθησε ενεργά τη μέλλουσα νύφη, τόσο στο γάμο, στο rehearsal dinner και στο pre wedding party, όσο και στην ψυχολογική στήριξη αλλά και στην οργάνωσή του.

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών παρά την κακή του διάθεση μετά τις ενδιάμεσες εκλογές και λίγο πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για το 2024, συνόδεψε την κόρη του δίπλα στον άνθρωπο της ζωής της, όπως θα έκανε κάθε πατέρας και δεν αντιστάθηκε στον καθιερωμένο χορό πατέρα-κόρης, καθώς και σε όλα τα υπόλοιπα καθήκοντα που του αναλογούσαν.

Να θυμίσουμε πως η Tiffany γνώρισε τον Michael Boulos στο club της Lindsay Lohan στη Μύκονο το 2018 όπου και ξεκίνησαν να βγαίνουν. Σύντομα κατάλαβαν πως έχουν βρει ο ένας στον άλλο τον απόλυτο έρωτα, ενώ η πρόταση γάμου δεν άργησε να γίνει, με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 1.2 εκατομμυρίων δολλαρίων στους κήπους του Λευκού Οίκου, 2 χρόνια πρίν.

 

tiffanytrump01

tiffanytrump02 copy

tiffanytrump03

tiffanytrump05

tiffanytrump05b

tiffanytrump05c

tiffanytrump06

tiffanytrump07

tiffanytrump08

tiffanytrump09

tiffanytrump09b

tiffanytrump10

tiffanytrump11

tiffanytrump12

tiffanytrump12b

tiffanytrump13

tiffanytrump14

tiffanytrump15

tiffanytrump16

tiffanytrump17

tiffanytrump18

tiffanytrump19

ffinaltiffanytrump20 Copy

tiffanytrump20b

tiffanytrump21

tiffanytrump21a

tiffanytrump21b

tiffanytrump22

tiffanytrump23

tiffanytrump24

tiffanytrump25

tiffanytrump26b

tiffanytrump27

tiffanytrump28

tiffanytrump29

tiffanytrump30

tiffanytrump31

Πηγές: The New York Times, People, Hello! Magazine,  Instagram (@tonybreiss, @tiffanytrump, @michaelboulos)

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /