Μαριλένα & Μάνος: Ένας υπέρλαμπρος γάμος με έντονο άρωμα Κρήτης, δίνει έμπνευση σε κάθε bride-to-be!

Η Μαριλένα Τζουγανάκη, κόρη του διάσημου Κρητικού μουσικού Μιχάλη Τζουγανάκη, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάνο Καβρουλάκη, σε μια εντυπωσιακή τελετή γεμάτη πολυτέλεια και διάσημους καλεσμένους.

Η Μαριλένα Τζουγανάκη, κόρη του διάσημου Κρητικού μουσικού Μιχάλη Τζουγανάκη, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάνο Καβρουλάκη, τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μια εντυπωσιακή τελετή γεμάτη πολυτέλεια και διάσημους καλεσμένους. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Νταλάρας, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Βουρλιώτης και πολλοί ακόμη εκλεκτοί φίλοι και γνωστοί, του ζευγαριού και της οικογένειας. 

 

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στην Βουλιαγμένη, έναν ιδιαίτερο ναό στον οποίο η παραδοσιακή βυζαντινή αρχιτεκτονική εκφράζεται με σύγχρονο τρόπο, ενώ ακολούθησε μια glamorous δεξίωση στο Riviera Coast, που κράτησε μέχρι το πρωί. Ο ναός με τις μεγαλοπρεπείς γυάλινες καμάρες, την αρμονική σχέση μεταξύ των λιτών όγκων, την τεχνοτροπία ώχρας που κυριαρχεί σε όλο το εξωτερικό του, γοητεύει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή. Έτσι, ο στολισμός δε μπορούσε παρά να είναι λιτός, με minimal άνθη στις αποχρώσεις του μπεζ και του λευκού.

Καθώς ήταν ένας γάμος με έντονο παραδοσιακό κρητικό χαρακτήρα, τη νύφη συνόδευσαν στην εκκλησία, μαζί με τους γονείς της, παραδοσιακά όργανα ενώ οι «Κουρήτες» (παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα στο οποίο χορεύει και η ίδια), την υποδέχτηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας, όπου έλαμπε μέσα στο αριστοκρατικό, παραμυθένιο νυφικό της. 

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε το καλοκαίρι του 2017 στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Έχοντας την ίδια καταγωγή και πολλά κοινά ενδιαφέροντα, δεν άργησαν να βρουν ο ένας τον άλλο. Η πρόταση γάμου έγινε 6 μήνες μετά, στην Βαρκελώνη, ενώ η Μαριλένα εκεί για το μεταπτυχιακό της στην αρχιτεκτονική.

 

The dress

Η επιλογή του νυφικού, ταίριαζε απόλυτα με τον δυναμικό αλλά και ρομαντικό χαρακτήρα τής Μαριλένας, και είχε την υπογραφή της διεθνούς σχεδιάστριας Βικτώριας Κυριακίδη. Το φόρεμα φτιαγμένο από ολομέταξη οργάντζα και δαντέλα, κεντημένη στο χέρι, με κρύσταλλα και μικρές πέρλες, χάρισε στην νύφη μια αξέχαστη bridal εμφάνιση. Για το μυστήριο, το νυφικό της φόρεμα συνδιάστηκε με μια εντυπωσιακή φούστα από οπάκ οργαντίνα, με πολύ μακριά ουρά και chic λεπτομέρειες από πέρλες και την δαντέλα του νυφικού, ενώ στην δεξίωση μεταμορφώθηκε, σε ένα sexy red carpet φόρεμα, σε mermaid γραμμή. Τη νυφική της παρουσία ολοκλήρωσε, ένα υπέρκομψο updo καθώς και ένα αέρινο πέπλο από γαλλικό τούλι.

 

The party

Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στον μαγευτικό χώρο του Riviera Coast, στο παραλιακό μέτωπο της Βούλας. Ο χώρος σαγηνεύει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή καθώς το ξύλινο deck μοιάζει να αιωρείται πάνω από τη θάλασσα. Η πανοραμική θέα στα απέραντο γαλάζιο, η στοχευμένη φύτευση γκαζόν κατά την είσοδο στον εξωτερικό χώρο, καθώς και οι διάσπαρτοι φοίνικες, προσφέρουν μια μοναδική γαμήλια εμπειρία. Τη διακόσμηση απογείωσαν λευκές ορτανσίες, κλαδιά και λευκά άνθη στην είσοδο, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε μια ολάνθιστα στολισμένη αψίδα, επίσης σε αποχρώσεις του λευκού-μπεζ, το ιδανικό prop για υπέροχα ρομαντικά φωτογραφικά ενσταντανέ. Τους καλεσμένους υποδέχτηκε το άρτια καταρτισμένο και ευγενικό προσωπικό του Riviera Coast, προσφέρντας welcome drinks συνοδευμένα από εκλεκτό finger food που έκανε την αναμονή των newlyweds ιδιαίτερα απολαυστική. Η γαμήλια τούρτα φτιάχτηκε από το «Αkouros Bakery» κάνοντας το perfect match με το νυφικό, (hot ιδέα για να παίρνετε έμπνευση), ένα λαχταριστό στολίδι από μόνη της που δέσποζε στον χώρο της πίστας, κάτω από ειδικό φωτισμό κατά την διάρκεια της αναμονής.

 

Την διακόσμηση όλου του χώρου επιμελήθηκε με επαγγελματισμό και όραμα η ομάδα του Rosetta Eventi, επιλέγοντας ως centerpieces των τραπεζιών, γυάλινα και χρυσά βάζα, με συνθέσεις λευκών και μπεζ λουλουδιών, ενώ το νυφικό τραπέζι των νεόνυμφων πλαισίωσε ένα ονειρικό παραλληλόγραμμο floral κάδρο, που ολοκλήρωνε το ρομαντικό σκηνικό, της πιο όμορφης γιορτής. Του απόλυτου έρωτα, της ευτυχίας και της αγάπης. 

 

tzouganaki01

tzouganaki02

tzouganaki03

tzouganaki04

tzouganaki05

tzouganaki06

tzouganaki07

tzouganaki08

tzouganaki09

tzouganaki10

tzouganaki11

tzouganaki12

tzouganaki13

tzouganaki14

tzouganaki15

tzouganaki16

tzouganaki17

tzouganaki18

tzouganaki19

tzouganaki19b

tzouganaki20

tzouganaki21

tzouganaki22

tzouganaki22b

tzouganaki23

tzouganaki24

tzouganaki25

tzouganaki26 1

tzouganaki27

tzouganaki28

tzouganaki29

tzouganaki30

tzouganaki31

tzouganaki32

tzouganaki33

tzouganaki34

tzouganaki35

tzouganaki36

tzouganaki37

MM 0672

MM 0668

tzouganaki38

tzouganaki39

tzouganaki40

tzouganaki41

tzouganaki42

tzouganaki43 1

tzouganaki44

tzouganaki45

tzouganaki46

tzouganaki46b

tzouganaki47

tzouganaki48

tzouganaki49

tzouganaki50

tzouganaki51

tzouganaki52

MM 1059

MM 1042

tzouganaki53

tzouganaki55

tzouganaki56

tzouganaki57

tzouganaki58

tzouganaki59

 

 

Wedding Venue: Riviera Coast

Wedding photography-videography: Antonis Loutsetis, Bill Patrick

Bridal dress: Victoria Kyriakides

Groom’s attire & shoes: Giannetos

Florist & wedding styling: Rosetta Eventi

Sound & Lights: Andreou Stavros

MUA: Tsantopoulou Mary

Hair Styling: Glyfada Hair Salon

Headpiece: Primalicia

Invitations: Prototypo

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /