Ιωάννα & Αλέξανδρος: Γάμος με μίνιμαλ κομψότητα και ζωηρή ενέργεια στα πανέμορφα Χανιά

Στο γραφικό εκκλησάκι Προφήτης Ηλίας, μέσα στη φύση, το πανευτυχές ζευγάρι ξεκίνησε το ταξίδι της κοινής του ζωής. Ακολούθησε δεξίωση με ζωήρό γλέντι μέχρι πρωϊας στο υπέροχο Cambos Estate.

Η πρώτη γνωριμία της Ιωάννας με τον Αλέξανδρο έγινε όταν πήγαιναν ακόμα σχολείο. Για πολλά χρόνια, ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι μέχρι που γεννήθηκε μεταξύ τους ένας μεγάλος έρωτας, ο οποίος κατέληξε σήμερα, σε ένα κοινό ταξίδι.

Η Ιωάννα και ο Αλέξανδρος παντρεύτηκαν σε μία πευκόφυτη όαση όπου βρίσκεται το γραφικό εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία  (στο πάρκο Τάφοι Βενιζέλων) με θέα στα Χανιά που κόβει την ανάσα. Παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων και γιόρτασαν το ξεκίνημα της νέας τους ζωής με ένα ζωηρό γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Χαμόγελα, γέλια και μεταδοτική ενέργεια πλημμύρισαν τη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Cambos Estate, στο πανέμορφο Νιο Χωριό, που βρίσκεται ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, πορτοκαλιές και κυπαρίσσια και αναδεικνύει τα χρώματα και τις μυρωδιές της κρητικής γης. 

 

«Θέλαμε ένα ρομαντικό και ταυτόχρονα κομψό γάμο, χωρίς υπερβολές, που ούτως ή άλλως δεν μας χαρακτηρίζουν σαν ζευγάρι», αναφέρει η Ιωάννα σχετικά με τη διακόσμηση της τελετής και της δεξίωσης που κινήθηκε σε μίνιμαλ μονοπάτια και στις αποχρώσεις του λευκού, του χρυσού και του πράσινου. Όσον αφορά την επιλογή του κτήματος εξήγησε πως «επιλέξαμε το Cambos Estate, που είναι ο ορισμός του ρομαντισμού με τον θόλο που σχημάτιζε η σύνθεση με τα εκατοντάδες αναμμένα φωτάκια. Ήταν πραγματικά ονειρεμένα». 

 

Βέβαια, τίποτα δεν θα είχε συμβεί στην εντέλεια δίχως τη σημαντική βοήθεια του wedding planner τους, Ηλία Μαρκετάκη από την εταιρεία διοργάνωσης και σχεδιασμού εκδηλώσεων Calma Event. «Ήταν δίπλα μας σε κάθε βήμα να μας συμβουλεύει και να μας ακούει, κάνοντας την αυτή βραδιά κυριολεκτικά ξεχωριστή». 

 

alexioanna01

alexioanna02

alexioanna03

alexioanna04

alexioanna05

alexioanna06

alexioanna07

alexioanna08

alexioanna09

alexioanna10

alexioanna11

alexioanna12

alexioanna13

alexioanna14

alexioanna15.jpg

alexioanna16

alexioanna17

alexioanna18

alexioanna19

alexioanna20

alexioanna21

alexioanna22

alexioanna23f

alexioanna24

alexioanna25

alexioanna26

alexioanna27

alexioanna28

alexioanna29

alexioanna30

alexioanna31

alexioanna32

alexioanna33

alexioanna34f

alexioanna35

alexioanna36

alexioanna37f

alexioanna38

alexioanna39

alexioanna40

alexioanna41

alexioanna42f

alexioanna43

alexioanna44

alexioanna45

alexioanna46

alexioanna47

 

Wedding Venue: Cambos Estate

Wedding Photographer: Antonis Kelaidis 

Bridal Dress: Primalicia Bridal Designers

Groom’s Attire: Hugo Boss

Bridal Shoes: Fardoulis

Wedding Planning, Florals, Invitations: Calma Event

Wedding Videography: Konstantinos Aidonis

Catering: Lefteris Tzanidaki 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /