Ο γάμος της Μαριλένας και του Ανδρέα στο γραφικό Λιμένι, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο πέτρινο, παραθαλάσσιο στολίδι της Λακωνικής Μάνης, όπου πραγματοποίησε μία τελετή και ένα πάρτι με την απλότητα και το συναίσθημα να έχουν τον πρώτο λόγο. 
 

Εκείνη ζούσε στην Αθήνα. Εκείνος στο Λουξεμβούργο. Γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη και η σχέση τους ξεκίνησε σχεδόν αμέσως και μάλιστα, εν μέσω Κορονοϊού. Η πρόταση έγινε στη μαγευτική Σαντορίνη και ο γάμος τους στη Λακωνική Μάνη το περσινό καλοκαίρι. «Η αληθινή αγάπη δεν μετρά χιλιόμετρα και πανδημίες», λέει η Μαριλένα και το love story της με τον Ανδρέα είναι η ζωντανή απόδειξη.

Ένωσαν τις ζωές τους για πάντα στο γραφικό παραθαλάσσιο μανιάτικο χωριό, στο Λιμένι, που από αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός της οικογένειας του Ανδρέα έγινε ο δικός τους έρωτας με την πρώτη ματιά. Κι ενώ δεν γνώριζαν πώς θα ήθελαν να ήταν ο γάμος τους, εκείνο όμως που με βεβαιότητα ήξεραν ήταν τι δεν ήθελαν: κλασικά κτήματα με πισίνες και μυστήριο στο εσωτερικό κάποιας εκκλησίας. Με το που αντίκρισαν το πανέμορφο λιτό πέτρινο εκκλησάκι στο Λιμένι και τον υπέροχο μίνιμαλ χώρο του Ήταν Καιρός, όπου διοργανώθηκε το δείπνο (κάθε επιλογή στον μπουφέ ήταν παραδοσιακή και πεντανόστιμη με τα κεφτεδάκια και τις τσουχτές μακαρούνες να είναι το γευστικό highlight του μενού) και το ξέφρενο πάρτι, βρήκαν την απλότητα και το συναίσθημα που αναζητούσαν για την πιο ξεχωριστή βραδιά του κοινού τους ταξιδιού.

Βέβαια, ο γάμος τους δεν κράτησε μία μέρα. «Συνολικά 5 μέρες γιορτάζαμε πρωί και βράδυ μαζί με όσους αγαπάμε και μας αγαπούν. Με αμέτρητες αληθινές αγκαλιές, ουσιαστικές ευχές και ευτυχία από αυτήν που πονάει η καρδιάς σου», αναφέρει συγκινημένη η Μαριλένα και ευγνώμων για τον φωτογράφο Θανάση Κουίτση, που συνέλαβε με τον φακό, το ταλέντο και την εμπειρία του όλη αυτή την εκρηκτική συναισθηματικά ατμόσφαιρα.

Ζωτικός και πολύτιμος όμως ήταν και ο ρόλος της event planner Γεωργία Τσιώτου του ManiDeco Events, που ανέλαβε εξολοκλήρου τη διοργάνωση της τελετής και του πάρτι. Τα υπέροχα αποτελέσματα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αλλά και δυσκολία καθώς λόγω του τόπου διαμονής της Μαριλένας και του Ανδρέα (του Λουξεμβούργου), όλη η επικοινωνία έγινε εξ αποστάσεως.

 

 KOU 01

KOU 02

KOU 03

KOU 07ν

KOU 08ν

KOU 10ν

KOU 09ν

KOU 11
 
KOU 14
 
KOU 12
 
KOU 18
 
KOU 19
 
KOU 21
 
KOU 22
 
KOU 23ν
 
KOU 24
 
KOU 25
 
KOU 27
 
KOU 28
 
KOU 29
 
KOU 30
 
KOU 31
 
KOU 37
 
KOU 38
 
KOU 39
 
KOU 43
 
KOU 44
 
KOU 45
 
KOU 46
 
KOU 47
 
KOU 32
 
candle 28
 
KOU 50
 
KOU 51
 
KOU 52
 
KOU 53
 
KOU 55
 
KOU 58
 
KOU 60
 
KOU 61
 
KOU 62
 
KOU 65
 
KOU 68
 
KOU 69
 KOU 71
 
KOU 74
 
KOU 73
 
KOU 75
 
KOU 76
 
KOU 78
 
KOU 77
 
KOU 80
 
KOU 81
 
KOU 84
 
KOU 85
 
KOU 87
 
KOU 88
 
KOU 91
 
KOU 90
 
KOU 92
 
KOU 89
 
KOU 93
 
 
Wedding Planning & Decoration: Manideco Events
Wedding Photography: Thanasis Kouitsis
Reception Venue: Ήταν Καιρός
Wedding Dress: Vasia Tzotzopoulou
Groom's attire: Boss
Bridal Shoes: Flordeasoka bridal shoes
Στέφανα: Joanna Plakidou Headpieces
Δίσκος: Elena Votsi
Καράφα-Ποτήρι: Vintage της γιαγιάς (Μαριλένας)
Invitations: Χειροποίητες Μαριλένας με πολλή αγάπη
Make-up: Filio Sarantinou
Hair: Antwnia Ntoula
Dj: John Zark
Van bar: Say Cheers
Προετοιμασία και διαμονή: Πύργος Μαυρομιχάλη, Λιμένι
 
 
Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /