Θεοδώρα & Βernd: Ειδυλλιακός, καλοκαιρινός γάμος στην καρδιά της Μάνης

Σε ένα τόπο ιδιαίτερης σημασίας, σε κλίμα χαλάρωσης, συγκίνησης και ευτυχίαs το ζευγάρι απόλαυσε την απόλυτη γιορτή αγάπης. 

 

Μια τυχαία γνωριμία, ένα πανέμορφο τοπίο, ένας καφές με κουβέντα και φόντο τον ποταμό Limmat στη Ζυρίχη, ήταν και αυτά που έφεραν κοντά την Θεοδώρα και τον Bernd. Ήταν η αρχή μιας υπέροχης ιστορίας αγάπης.

Η πρόταση γάμου έγινε κάποια χρόνια αργότερα στη Λισαβόνα και μετά το μεγάλο ΝΑΙ, οι weds to be επέλεξαν την Ελλάδα για να οργανώσουν τον γάμο των ονείρων τους κοντά στη θάλασσα. Πρώτη επιλογή για την πραγματοποίηση τη λαμπερής γιορτής που θα ένωνε τις ζωές τους, η Μάνη. Αφενός γιατί είναι ένας τόπος που η νύφη έφερε πολλές παιδικές αναμνήσεις από οικογενειακές διακοπές, και αφετέρου είναι ο τόπος όπου το ζευγάρι έζησε αξέχαστες στιγμές. Εκεί όπου τα στοιχεία του φωτός, της πέτρας και της θάλασσας, η ιδιαίτερη γαστρονομία και η ιστορία, συνθέτουν έναν τόπο μαγικό με ιδιαίτερη ενέργεια.

Στόχος, ένας γάμος-πάρτυ, η τέλεια έναρξη της νέας κοινής τους ζωής, με όμορφους ανθρώπους, απλά και λιτά, σε έναν τόπο με ιδιαίτερη σημασία, με μια τελετή δίπλα στη θάλασσα.
Το ζευγάρι απόλαυσε τον γάμο του όχι μόνο την ημέρα της τελετής και του πάρτι, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες. Οι οικογένειες και οι φίλοι γνώρισαν τον υπέροχο αυτό τόπο, σε ένα πλαίσιο διακοπών. Σε ένα κλίμα χαλάρωσης, συγκίνησης και ευτυχίας, γεμάτο ευχές, αγκαλιές και χαμόγελα, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους πίστης και αφοσίωσης, παρουσία των πιο αγαπημένων του ανθρώπων, και απόλαυσαν όλοι μαζί την απόλυτη γιορτή αγάπης!

Την οργάνωση του γάμου επιμελήθηκε η Γεωργία Τσιώτου της Mani Deco με επαγγελματισμό μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, πάντα με κέφι και πολύ ωραία διάθεση. Η δεξίωση αλλά και η διαμονή του ζευγαριού και των καλεσμένων στο Manifest Βοutique Hotel στο Οίτυλο.  Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία άριστης εξυπηρέτησης και άψογου επαγγελματισμού. «Το προσωπικό, ο σεφ και ο υπεύθυνος του Μanifest Boutique Hotel ήταν όλοι εξαιρετικοί, αλλά και η εξυπηρέτηση την ημέρα του γάμου έκαναν την εμπειρία μοναδική πέρα των προσδοκιών μας» προσθέτει η Θεοδώρα.

H επιλογή της Βeyond Films και του Πάνου Ηλιόπουλου αποδείχθηκε παραπάνω από η σωστή, αφού εκτός από το εξαιρετικό αποτέλεσμα και τη θετική ενέργεια, δημιούργησε και τις πιο υπέροχες αναμνήσεις εκείνης της ημέρας.

EF AA

BF 03 GOWN

BEY DRESS ARCH

BF 04 SHOES

BF 05

BF 06 BR

BF 07

BF 08

BF 09

BF 10

BF 11

BF 12

BF 13

BFGR 01AA

BFGR 01

BFGR 02

BFGR 03

BFGR 04

BFGR 05

BFGR 06

BFGR 07

BFGR 08

BFGR 11

BFGR 09

BEY 01

BEY ARCH

BF 17

BF FLORALS

BF 15TABLE

BF 15

BF 16

BEY 02 GUESTS

BEY 03 BRIDECAR

BEY 04BRIDEDRESS

BEY 05 BRIDEDRESS SINGLE

BF 24GROOM

BF 25

BEY BRIDE MEETS GROOM

BEY BRIDE KISSES GROOM

BF 32

BEY COUPLE STANDS

BEY CELEBRANT

BF 33

BF 34

BF 35RESER

BF 36CHAIR

BF 37

BF 38

BF 39

BF 40

BF 41

BF 42

BF 43

BF 44

BF 46

BF 47

BF 48

BF 49

BF 50

BEREC 01

BEREC 02

BEREC 03

BF 51

BEREC 04

BEREC 05

BEREC 07

table oitylo

BEREC 08

BEREC 09

BEREC 10

BEREC 11

BEREC 12

BEREC 13

BEREC 14

BEREC 15

BEREC 16

BEREC 17

BEREC 18

BEREC 19

BEREC 20

 

 

Wedding Planner: Mani Deco
Photography: Beyond Films
Venue: Manifest Boutique Hotel
Wedding Dress: Custom Made Atelier Irini, Patras , Lilith Jacket: Alexandra Grecco , USA
Bridal Shoes: Mourtzi
Hair, Mua: Joanna Papathanassiou
Jewelry: 77 Diamonds
Groom’s Attire: Suitsupply
Celebrant: Celebrant Greece ( Μichaela Xatziaggelou)
Pre Ceremony Drinks: Bucca Bar
After Wedding Drinks: Μικρό Αλγέρι
DJ: Easy Party ( Μichalis Kalfagiannis)

 

 

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /