Αλεξία & Μπάμπης: Ρομαντικός γάμος στο κτήμα Πέτρα με πυροτεχνήματα και ξέφρενο πάρτι


Σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς της χώρας στην Μονεμβασιά,  το ζευγάρι επισφράγισε την αγάπη του ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους.

Μία τυχαία γνωριμία οδήγησε σε σχέση και σε συγκατοίκηση και ξαφνικά, από δύο έγιναν τέσσερις. Λίγο καιρό μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους, ταξίδεψαν στην ατμοσφαιρική Πράγα και η πρόταση γάμου ήταν γεγονός. Η Αλεξία και ο Μπάμπης ήταν έτοιμοι να δέσουν τις ζωές τους για πάντα. Επιθυμία τους, ήταν να παντρευτούν σε ένα ρομαντικό σκηνικό που να συνδυάζει την κομψότητα με την απλότητα και την ομορφιά του φυσικού τοπίου. Τα βρήκαν όλα αυτά στη μεσαιωνική Μονεμβασιά.

Ο γάμος τους τελέστηκε τον περασμένο Αύγουστο στο υποβλητικό κάστρο και στην Παναγία Χρυσαφίτισσα, με την Αλεξία να φτάνει στο γραφικό εκκλησάκι συνοδεία λαούτου και βιολιού. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε πάρτι μέχρι πρωίας με πολύ μουσική και χορό στο πανέμορφο Κτήμα Πέτρα, που ήταν διακοσμημένο με την καθαρότητα του λευκού, με κεριά, τριαντάφυλλα, παιώνιες, ορτανσίες και ολάνθιστες αψίδες. 

Από τις πιο όμορφες στιγμές ήταν τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό κατά την άφιξη του ζευγαριού στη δεξίωση, μα πάνω απ’ όλα, όπως εξομολογείται η Αλεξία, η συγκίνηση των γονιών της όταν την αντίκρισαν νύφη αγκαλιά με τις δύο κόρες της. Ποια συμβουλή θα έδινε στις μελλοντικές νύφες; «Μετριάστε το άγχος και ζήστε το. Αυτή η μέρα είναι μόνο δική σας και του συντρόφου σας». 

 

petrastam01

petrastam02

petrastam03

petrastam04

petrastam05

 petrastam06

petrastam07

petrastam08

 petrastam09

petrastam10

petrastam11

petrastam12

petrastam13

petrastam14

petrastam15

 petrastam16

petrastam17

 petrastam18

petrastam19

petrastam20

 petrastam21

petrastam22

petrastam23

 

Wedding Venue: Κτήμα Πέτρα

Wedding Dress: Τania Christoforatou

Wedding shoes: Καλογήρου

Jewelry: Swarovski

Hairstyist: Λίτσα Αθανασακη

Make up artist: Ιωάννα Νικολακάκη

Wedding Planners: Παναγιώτης και Φούλα Γκοβάτσου

Wedding Flowers & Decorations: Γεωργία Αλειφεροπούλου

Wedding Photography: Παναγιώτης Σταματάκος

Dj: Menelaos Koutsakos

Μουσική: Γιάννης Τσολιμίτης

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /