Μάρκος & Μαριάννα: Σαν ρομαντική ταινία εποχής...

Με φόντο έναν πανέμορφο πύργο, ένα διατηρητέο Μεταβυζαντινό μνημείο του 16ου αιώνα, ο Μάρκος και η Μαριάννα ένωσαν τις ζωές τους σε μία ρομαντική τελετή γάμου με ρουστίκ λεπτομέρειες.

H νύφη επέλεξε για το νυφικό της να εμπιστευθεί την υψηλή ραπτική του Stylianos Atelier, την οποία συνδύασε ιδανικά με τα υπέροχα Saeda Sandal από Jimmy Choo. Σε μια μεγαλοπρεπή βίλα που ξεχείλιζε ρομαντισμό φιλοξενήθηκε η δεξίωση του λαμπερού ζευγαριού. Η βραβευμένη “The Cycladic Pavilion’’ στολίστηκε με υπέροχες ποικιλίες από λευκά και ροζ τριαντάφυλλα, χρυσό λυσίανθο, λευκές ορτανσίες, λευκά δελφίνιουμ, όλα αγκαλιασμένα από φύλλα ρούσκους, μελετημένα και στημένα μοναδικά από την Moustakis flower company. Tον φινετσάτο στολισμό και την οργάνωση του ρομαντικού γάμου της Μαριάννας και του Μάρκου ανέλαβε η Τζοάννα Βερυκόκκου και η ομάδα της (Cycladic Events).

 

Την βραδιά άνοιξε ο Domino, με την υπέροχη ερμηνεία του, ταξιδεύοντας τους προσκεκλημένους στην εποχή του Frank Sinatra, την ώρα που αυτοί δοκιμάζαν τα υπέροχα ορεκτικά, έγραφαν ευχές στο ζευγάρι και φωτογραφίζονταν στον εκπληκτικό ολόσωμο καθρέφτη από το Kiss my booth.

 

Την είσοδο του ζευγαριού ακολούθησε η κοπή της τούρτας ενώ φυσικά δεν έλειψε ο πύργος της σαμπάνιας που ήταν και ο τέλειος συνδυασμός με τον πρώτο χορό του ζευγαριού στις νότες του Κωνσταντίνου Βήτα με το «Τυχερό Αστέρι». Τις εκλεκτές γεύσεις του γάμου επιμελήθηκε επάξια το Άρια catering με πρωταγωνιστές την brazilian style picanha καθώς και την εξαιρετική σφυρίδα που κατενθουσίασαν τους καλεσμένους. Μια ολόγλυκια νότα έδωσε το ζευγάρι που με συνοδεία pastry chef έφτιαξε live το φανταστικό italian wedding cake, ρίχνοντας φρέσκα κόκκινα φρούτα σε στρώσεις μιλφέϊγ.

 

Την κορύφωση της βραδιάς επιφύλασσε ο μοναδικός συνθέτης/ερμηνευτής Σαμπάνης, ο οποίος κράτησε την πιο μελωδική συντροφιά με δικά του, αλλά και νησιώτικα και κρητικά τραγούδια. Ένα μαγικό σκηνικό για να δραπετεύσουν από οτιδήποτε συμβατικό και συνηθισμένο είχε επιλέξει η νύφη προσθέτοντας ρομαντικές λεπτομέρειες σε όλα, όπως στις βεντάλιες, ποτ πουρί, κεράσματα, μπομπονιέρες και στον γενικότερο στολισμό του γάμου. Το υπερθέαμα της συνολικής διοργάνωσης άφησε σε όλους γλυκές αναμνήσεις και συζητήθηκε για καιρό καθώς όλοι πέρασαν μαγικές στιγμές.

 

markmarc01 

markmarc02

markmarc03

markmarc04

 markmarc05

markmarc06

 markmarc08

markmarc08b

markmarc09

markmarc11

markmarc12

 markmarc13

markmarc14

markmarc15

markmarc16

 markmarc17

markmarc18

markmarc19

 markmarc20

markmarc21

markmarc22

 markmarc23

markmarc24

 markmarc25

markmarc26

 markmarc27

 markmarc28

markmarc29

markmarc31

markmarc32

markmarc33

 markmarc35

markmarc36

 markmarc37

markmarc38

markmarc39

markmarc40

markmarc41 

markmarc42

markmarc43

markmarc44

 markmarc45

markmarc46

markmarc47

markmarc48

markmarc49 

 markmarc51

markmarc52

markmarcnew01

markmarc54

markmarc55

markmarc56

markmarc57

markmarc58

 

Event designer/planner/coordinator: Cycladic Events

Decoration rentals: Cycladic rental services

Wedding Photography: North to South Journal 

Venue: The Cycladic Pavilion 

Wedding Dress: Stylianos Atelier

Wedding shoes: Saeda Jimmy Choo

Catering food & dessert: Aria Catering

Bar Services: Avaton 1739

Furniture rental: Zazoo event rentals

Flowers: Moustakis Flower Company

Wedding Cake: Aktaion Pastry Shop

Hairdresser: Love hair

MUA: Thaleia Farmaki

Graphics: Absolut Concept

Invitations: Ay Paper Studio

Lights & Sound: Karamalegkos Bros

Dj: x_a.music, Alexandros Xiridakis 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /