Σοφία & Χαράλαμπος: Pretty floral γάμος σε απαλές ροζ αποχρώσεις

Ρομαντικός, κομψός και… τριανταφυλλένιος είναι οι λέξεις που περιγράφουν τον γάμο της Σοφίας και του Χαράλαμπου που πραγματοποιήθηκε σε μια μνημειακής αξίας πετρόχτιστη εκκλησία από το 1841 σε ένα χωριό της Δράμας.

Ρομαντικός, κομψός και… τριανταφυλλένιος είναι οι λέξεις που περιγράφουν τον γάμο της Σοφίας και του Χαράλαμπου που πραγματοποιήθηκε σε μια μνημειακής αξίας πετρόχτιστη εκκλησία από το 1841 σε ένα χωριό της Δράμας.

 

Aπό την εντυπωσιακή νύφη με το νεραϊδένιο νυφικό και τον κομψό γαμπρό μέχρι την ενδιαφέρουσα αντίθεση του ροζ με το μαύρο στη διακόσμηση, τον ζεστό φωτισμό και το εκλεπτυσμένο χώρο της δεξίωσης, όλα ενσωμάτωναν ρομαντισμό και υψηλή αισθητική. Πίσω από αυτή την ειδυλλιακή και άκρως μελετημένη ατμόσφαιρα του γάμου βρίσκεται η Σοφία Κοκκίνη, ιδιοκτήτρια της Ονειροπαγίδας με μεγάλη εμπειρία στο event planning από το 2017.

 

Απαλές παστέλ αποχρώσεις του ροζ τις είδαμε τα να πρωταγωνιστούν στο art de latable, στο dessert table αλλά και στην custom-made κατασκευή λουλουδιών ύψους 2 μέτρων δίπλα στο μαύρο πιάνο με ουρά.

 

Τριαντάφυλλα με ανθούρια, γυψοφύλλη και ορχιδέες σε pale pink αποχρώσεις διακόσμησαν όμορφα τόσο την εκκλησία όσο και την δεξίωση, ενώ οι μαύρες λεπτομέρειες στα τραπεζομάντηλα και τα κεριά έδωσαν μια edgy πινελιά στο ροζ σκηνικό. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν στους καλεσμένους οι φουτουριστικές μπομπονιέρες με τα αρωματικά τριαντάφυλλα να κλείνονται σε plexiglass κουτιά, οι οποίες συνδυάστηκαν αρμονικά με τα προσκλητήρια εμπνευσμένα από το ίδιο υλικό στις αποχρώσεις του γάμου.

 

Η Σοφία επέλεξε ένα παραμυθένιο νυφικό φόρεμα σε offwhite απόχρωση κεντημένο στο χέρι με 3Dflowers το οποίο ανέδειξε με ένα υπέροχο μακιγιάζ σε απαλές αποχρώσεις από την Μάχη Ζουρνίδου. Εξίσου elegant, η ενδυμασία του γαμπρού ακολούθησε τον κανόνα του white tie. Στη γαμήλια δεξίωση οι καλεσμένοι του ζευγαριού είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα μοναδικό wedding menu από τον Ήδωνα. Ο γάμος της Σοφίας και του Χαράλαμπου ξεχείλιζε από ρομαντισμό και ο φωτογραφικός φακός του Δημητρίου Μπαλούκα και της Ιταλίδας φωτογράφου Alice Franchi βρισκόταν εκεί από την πρώτη στιγμή καταγράφοντας όλες τις λεπτομέρειες.

 

charasofia01

charasofia02

charasofia03

charasofia04

 charasofia05

charasofia06

charasofia07

charasofia08

charasofia09

 charasofia10

charasofia11

 charasofia12

charasofia13

charasofia14

charasofia15\

charasofia16

charasofia17

 charasofia18

charasofia19

charasofia20

charasofia21

 charasofia22

charasofia23

charasofia24

 charasofia25

charasofia26

 charasofia27

charasofia28

charasofia29

 charasofia30

charasofia31

charasofia32

charasofia33

charasofia34

charasofia35

charasofia36

 charasofia37

charasofia38

 charasofia39

charasofia40

charasofia41

charasofia42

charasofia43

charasofia44 

charasofia45

charasofia46

charasofia47

charasofia48

charasofia49

charasofia50

charasofia51

 charasofia52

charasofia53

charasofia54

charasofia55

charasofia56

charasofia57

 

Wedding Planning & Styling: Oneiropagida

Wedding Photographer: Dimitrios Baloukas, Alice Franchi Photography 

Videographer: Vasilis Terolis Films

Wedding Venue: Loukoullos Drama

Invitations: Oneiropagida

Art de la table: Oneiropagida

Wedding Dress: La Mariee

Groom’s attire: No27showroom 

Desserts: Ntinos Patisserie

Catering: Idonas Catering

Mua: Mahi Zournidou 

Hairstyles: Vasiliki Ender

Shoes: Guiseppe Zanotti 

Dj: Menelaos Fytilis

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /