Γιάννης & Αναστασία: True Happiness στη μαγευτική Σκόπελο.

Η Σκόπελος ήταν από την αρχή το αδιαπραγμάτευτο wedding spot για την Αναστασία και τον Γιάννη, με στόχο ένα αξέχαστο bridal party όπου θα γιόρταζαν με φίλους και αγαπημένους, το happy end της ιστορίας τους.

Η Αναστασία και ο Γιάννης ήταν καρμικό να είναι μαζί. Η σχέση τους ξεκίνησε στα πιο όμορφα χρόνια, τα πολύ νεανικά τότε που ο έρωτας ήταν πρωτόγνωρος και σημάδευε την καρδιά σου για πάντα. Γνωστοί εξ όψεως αλλά και μέσα από κοινές παρέες, το φτερωτό αγγελάκι δεν άργησε να κάνει το θαύμα του.

Κι έτσι μέσα από συμπτώσεις και πολλές συγκυρίες, το απόλυτο true romance εξελίχθηκε σε μια δυνατή ιστορία αγάπης. Η πρόταση γάμου στη Βενετία, ήρθε αναπάντεχα, ωστόσο η απάντηση ήταν η επισφράγιση ενός μεγάλου έρωτα.

Η οργάνωση του γάμου ήταν μια αγχωτική αλλά και παράλληλα απολαυστική περιπέτεια για την Αναστασία. Η Σκόπελος ήταν από την αρχή το αδιαπραγμάτευτο wedding spot για το ζευγάρι. Σκοπός ένα αξέχαστο bridal party όπου θα γιόρταζαν με φίλους και αγαπημένους, το happy end της ιστορίας τους και το ξεκίνημα μιας νέας κοινής ζωής, με δυνατή μουσική και χορό μέχρι το ξημέρωμα.

Πέρα από καιρικές δυσκολίες και με ομαδική δουλειά, ο γάμος του Γιάννη και της Αναστασίας είχε την κατάληξη που του άξιζε. Μια ανεκτίμητη εμπειρία ζωής με φόντο τα παραδεισένια χρώματα των Σποράδων.

Κάτι που αιχμαλωτίζεται άλλωστε μέσα από τον έμπειρο φωτογραφικό φακό του Θανάση Παπαγεωργίου (Athanasios Papageorgiou- Weddingreece), «του κασκαντέρ της καρδιάς μας» όπως τον περιγράφει το ζευγαρι, αφού μπορεί να σκαρφαλώσει παντού για την τέλεια λήψη! Όπως αναφέρει η Αναστασία, «Ήταν η καλύτερη επιλογή, έγινε ένα με τη παρέα και είχαμε άψογη συνεργασία. Το υλικό που μας παρέδωσε αποτυπώνει 100% τη χαρά και την ευτυχία μας, χωρίς την παραμικρή οδηγία».

 

giannanast01

giannanast02

giannanast03

giannanast04

giannanast05

giannanast06

giannanast07

 giannanast08

giannanast09

 giannanast10

giannanast11

giannanast12

giannanast13

 giannanast14

giannanast15

giannanast16

giannanast17

 giannanast18

giannanast19

 giannanast20

giannanast21

giannanast22

 giannanast23

giannanast24

giannanast25 

giannanast26

giannanast27

 giannanast28

giannanast29

giannanast30

 giannanast31

giannanast32

giannanast33

giannanast34

giannanast35

 giannanast36

giannanast37

 giannanast38

giannanast39

giannanast40

 giannanast41

giannanast42

giannanast43

 giannanast44

 giannanast45

 giannanast46

giannanast47

giannanast48

giannanast49

giannanast50

giannanast51

giannanast51

 

Wedding Photography: Athanasios Papageorgiou- Weddingreece

Wedding Dress: Porra Wedding

Groom's Attire: Instante Shop

Wedding Venue: Sun Accommodation Skopelos

MUA: Christina Tampaki

 

 

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /