Η Elizabeth και ο Travis επέλεξαν τη Μύκονο για να σφραγίσουν την αγάπη τους με έναν γάμο που συνδύασε ρομαντισμό, κέφι και στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά τους. Μαζί με γονείς και αγαπημένους φίλους, σε ένα Μυκονιάτικο καλοκαιρινό σκηνικό αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αφοσίωσης σε μία ατμόσφαιρα απόλυτης ευτυχίας. Συνοδεία του γαλάζιου, του λευκού, της θάλασσας και του ήλιου, τα τέσσερα συστατικά ενός Κυκλαδίτικου παραδείσου.
Η ιστορία τους ξεκίνησε το 2019 σε ένα μουσικό φεστιβάλ στο Μεξικό, εκεί όπου η κοινή αγάπη για τη μουσική τούς έφερε κοντά. Από τότε η μελωδία έγινε το υπόβαθρο της σχέσης τους. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2023, σε ένα ταξίδι στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους συγκρότημα Sticky Fingers, ο Travis γονάτισε στο γραφικό Parc de la Ciutadella και έκανε την πρόταση. Μια στιγμή γεμάτη αρμονία, σαν συγχορδία δύο μοναδικών νοτών.
Η μεγάλη μέρα στη Μύκονο
Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό Mykonos Blu Grecotel Resort, με φόντο τη θάλασσα και το χρυσαφένιο φως του μεσημεριανού ήλιου. Η φυσική ομορφιά του νησιού, η κομψότητα και τo minimal ύφος της διακόσμησης δημιούργησαν ένα σκηνικό που ξεπέρασε κάθε φαντασία. Η Elizabeth περιγράφει την ημέρα ως «απόλυτα μαγική». Η ίδια, εκθαμβωτική μέσα στο δαντελένιο sur mesure νυφικό των Tina Valerdi & Rosie Etienne, έλαμπε από ευτυχία.
Η wedding planner Loren Taylor, μαζί με τη Βαρβάρα και την Άννα από το Mykonos Blu, φρόντισαν κάθε λεπτομέρεια με συνέπεια και αγάπη. Ο φωτογράφος Yiannis Sotiropoulos αγκάλιασε την ατμόσφαιρα σαν μέλος της παρέας. Γεμάτος ζωντάνια και χαμόγελο, κατέγραψε τις πιο αυθόρμητες και αληθινές στιγμές τους.
Η Maria από το Makeup Mykonos επιμελήθηκε αριστοτεχνικά το μακιγιάζ και τα μαλλιά της νύφης και των φίλων της, προσφέροντας παράλληλα στιγμές χαλάρωσης, ακόμη και με τη γλυκιά παρουσία της μικρής της σκυλίτσας Bella, που κράτησε την Elizabeth χωρίς άγχος μέχρι την τελευταία στιγμή.
Μικρές στιγμές, μεγάλα χαμόγελα
Η μέρα ήταν γεμάτη συγκίνηση αλλά και απρόσμενες πινελιές. Κατά τη διάρκεια των όρκων, η φωνή της Shakira από το διπλανό Nammos πλημμύρισε τον χώρο, σκορπίζοντας γέλια, ενώ το All I Do Is Win του DJ Khaled συνόδευσε ταιριαστά την είσοδο της νύφης.
Οι άντρες της παρέας στο τέλος της βραδιάς, έπεσαν μέσα στην πισίνα, αφήνοντας όλους έκπληκτους. Πέρα από τη θεατρικότητα της στιγμής, μια μοναδική φωτογραφία αποτύπωσε την παγωμένη, έκπληκτη έκφραση της Elizabeth και της μητέρας της.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η γάτα Cleo, μασκότ του resort, συνόδευε το ζευγάρι παντού όλες τις μέρες πριν τον γάμο, χαρίζοντας μια συγκινητική και χαριτωμένη πινελιά στη γιορτή.
Ο υπέροχος, γεμάτος ζωντάνια γάμος της Elizabeth και του Travis ήταν μια συμφωνία στιγμών από μουσική και αγάπη, ένα ζωντανό παραμύθι που θα τους συντροφεύει για πάντα.


















































• Photography: Yiannis Sotiropoulos
• Βridal Gown: Tina Valerdi & Rosie Etienne Bridal
• Bridal Shoes: Betsey Johnson
• Jewelry: Target, The Diamond Vault of Troy, Schlanderer & Sons
• Groom’s Attire: Men’s Wearhouse
• Mup & Hair: Maria – MakeupMykonos
• Wedding Planner: Loren Taylor @ldtevents,
• Styling & Decoration: Mykonos Blu
• Venue: Mykonos Blu Grecotel Resort
• Reception: Mykonos Blu (after party στο Skandinavian Bar & Club)
• Music / DJ: curated by the bride
• Lighting: Mykonos Blu & Yiannis



