Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ!

Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι. Όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο, πρώτη έμαθε την είδηση της γέννησης η Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ ο Χάρι ήταν παρών στη γέννα, η οποία λέγεται ότι έγινε πιθανότατα στο σπίτι της, στο Φρόγκμορ Κότατζ στο Γουίνδσορ και όχι στο νοσοκομείο.

Όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ: «Η Δούκισσα του Σάσεξ γέννησε αγόρι στις 05.26 τοπική ώρα (07.26 ώρα Ελλάδας). Το μωρό έχει βάρος περίπου 3,3 κιλά. Ο Δούκας του Σάσεξ ήταν παρών στον τοκετό».
Ο 34χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η 37χρονη Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο σε μια παραμυθένια τελετή στην κατοικία της βασίλισσας στον Πύργο του Ουίνδσορ. Το μωρό τους είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, όγδοο δισέγγονο της 93χρονης Ελισάβετ και μπορεί να δικαιούται διπλή υπηκοότητα, βρετανική και αμερικανική, σύμφωνα με τους κανόνες υπηκοότητας. Ωστόσο το μωρό δεν θα φέρει αυτομάτως τον τίτλο του πρίγκιπα καθώς οποιοσδήποτε τίτλος θα πρέπει να δοθεί από τη μονάρχη.

royal baby prince harry
Ο πρίγκιπας Χάρι, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τα χαρμόσυνα νέα, τόνισε πόσο ενθουσιασμένοι είναι ο ίδιος και η σύζυγός του. «Με ενθουσιασμό ανακοινώνω πως η Μέγκαν και εγώ αποκτήσαμε ένα αγοράκι. Ένα υγιέστατο αγοράκι. Τόσο η μητέρα όσο και το παιδί είναι πολύ καλά. Είναι η πιο συναρπαστική εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Και οι δυο μας είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για την αγάπη και την στήριξη του κόσμου. Είναι κάτι που θα ήθελα να μοιραστώ με όλους».

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /