Βάπτιση στα «Λιθαρίτσια» - Ένας υπέροχος καταπράσινος κήπος στη Γλυφάδα για κάθε δεξίωση

Ο χώρος «Λιθαρίτσια» αποτελεί συνώνυμο της διασκέδασης και της ποιότητας και στις δεξιώσεις βαπτίσεων και γάμου. Κάθε δεξίωση βάπτισης, αποτελεί την αφορμή αλλά και το κίνητρο για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

 

Μία τόση σημαντική στιγμή, γεμάτη με συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας, όπως είναι αυτή της βάπτισης, αξίζει να τη μοιραστείτε με όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να την απολαύσετε στο έπακρο. Η ομάδα του «Λιθαρίτσια» έχει την εμπειρία, την διάθεση και τις ιδέες για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την ιδανική δεξίωση, ακριβώς όπως την ονειρεύεστε. Μια επιτυχημένη και άρτια δεξίωση όπου οι καλεσμένοι σας, μικροί αλλά και μεγάλοι, θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι.

litharitsia vaptisi 2

litharitsia vaptisi 3

litharitsia vaptisi 5

Ανάλογα με την εποχή μπορείτε να επιλέξετε για την δεξίωσή σας είτε την κλειστή, πολυτελή αίθουσα είτε τον καταπράσινο, υπέροχο κήπο. Επιπλέον, η ομάδα του «Λιθαρίτσια» μπορεί να αναλάβει τον στολισμό του χώρου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας αλλά και την μουσική επένδυση της δεξίωσής σας. Και όλα αυτά, πάντα σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα, τις χαμηλές τιμές, τις εκλεκτές γεύσεις και το άψογο και φιλικό σέρβις που κάνουν το όνομα «Λιθαρίτσια» συνώνυμο της ποιοτικής διασκέδασης.

litharitsia vaptisi 4

litharitsia

Οι καλύτερες σας στιγμές βρήκαν το χώρο τους!

Ταβέρνα Τα Λιθαρίτσια

Δημ. Γούναρη 42, Ελληνικό 167 77

Τηλέφωνο: 210 9619193 – 210 9616126

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.litharitsia.gr

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /