Χρώματα και χαρούμενη διάθεση στην "Fly me to the Moon" βάπτιση διδύμων αγοριών από την Μagnolia Events.

 

H βάπτιση “ Fly me to the Μoon” των δίδυμων αγοριών Αργύρη και Λευτέρη επιμελήθηκε η Μagnolia Events χαρίζοντας μία πολύχρωμη και χαρούμενη αίσθηση. 

 

Το θέμα της βάπτισης ήταν το αερόστατο, με λογότυπο "Fly me to the Moon" με μοντέρνας αισθητικής σχεδιασμό, έντονα χρώματα, όπως και οι προσωπικότητες των αγοριών!
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε μία μαγευτική τοποθεσία 5,5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Βέροιας στο Μεγάλο Μοναστηρι της Παναγίας Δόβρα, χτισμένο το 1822, με υπέροχη πανοραμική θέα. .

Η βάπτιση οργανώθηκε εξ ολοκλήρου από το Magnolia Events, ξεκινώντας από τα βαπτιστικά πακέτα των αγοριών, μέχρι το προσκλητήριο και τη μπομπονιέρα με ύφος μινιμαλιστικό, καθαρές γραμμές και εκλεπτισμένα διακοσμητικά στοιχεία με στόχο να αναδείξουν την κάθε λεπτομέρεια.
Τα βαπτστικά ρούχα και τα πακέτα των διδύμων ήταν σε γήινους χρωματισμούς.Τα χειροποίητα μαρτυρικά για το πέτο των ανδρών, αλλά και βραχιολάκια,, σε μπλε και κόκκινο με σύμβολο το αερόστατο, προσφέρθηκαν σε όσους παρευρέθηκαν στο Μυστήριο.

Ο ανθοστολιμός με βασικό στοιχείο τη μπλε ορτανσία και τον ευκάλυπτο, διακόσμησαν την κολυμπήθρα αλλά και το Candy Bar.
Το ζευγάρι επέλεξε για μπομπονιέρα ενηλίκων, ένα υφασμάτινο πουγκί με το τύπωμα του θέματος κι αντίστοιχα για την παιδική μπομπονιέρα μια όμορφη κασετίνα με φερμουάρ, όπου μέσα περιείχε Smarties & Marshmallows!
Σεβόμενοι τη φιλοσοφία της Μονής, το πλούσιο Candy Bar με chic στοιχεία, ήταν σε απόλυτη αρμονία με το concept τονίζοντας τα χρώματα του θέματος, χωρίς να αλλοιώνει την ομορφιά του περιβάλλοντος χώρου.

Μια πληθώρα γλυκισμάτων γέμισαν το κεντρικό τραπέζι του candy bar και προσφέρθηκαν στους καλεσμένους όπως macarons στα 3 βασικά χρώματα του θέματος,cake pops, γλυκάκι προφιτερόλ και oreo, καθώς και εμφιαλωμένο νερό και λεμονάδα με αυτοκόλλητο του θέματος «Fly me to the Moon».

 Event Planner: Magnolia Events   Bαπτιστικά Ρούχα: Stova Bambini   Παπούτσια: Baby Walker

MAGNOLIA VAPTISI 12 Twins 1181 1

MAGNOLIA TABLE TWO Twins 1236 1

MAGNOLIA 11 Twins 1272

MAGNOLIA VAPTISI SUITS CLOSE UP Twins 1160 1

MAGNOLIA KOLIBITHRA DETAIL Twins 1885 1

MAGNOLIA VAPTISI CANDLES Twins 1157 1

 

MAGNOLIA VAPTISI KOLIBITHRA WHOLE Twins 1881

MAGNOLIA VAPTISI BOXCANDY Twins 1172 1

MAGNOLIA VAPTISI JARS Twins 1175 1

MAGNOLIA VAPTISI 13 Twins 1191

MAGNOLIA VAPTISI SACS Twins 1201

 

Twins 880 1220

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MAGNOLIA EVENTS

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /