6 πανέμορφα "best seller" σύνολα βάπτισης αγοριού & κοριτσιού, από την MAGNOLIA EVENTS

 

 

H Magnolia Events, σταθερή αξία στο χώρο της βάπτισης, χαρακτηρίζεται από την ποιότητα, το καλό γούστο και το άψογη εξυπηρέτηση. Πανέμορφα και ιδιαίτερα είδη από το ρούχο του παιδιού, το κουτί, τη λαμπάδα έως και τα λαδόπανα και ότι άλλο χρειάζεστε για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του παιδιού σας! Παρακάτω είναι μερικές από τις δημοφιλέστερες προτάσεις βάπτισης του 2021, από τη Μαgnolia Events!

 

MAGNOLIA ONE GIRL

 

1. Σετ βάπτισης για κορίτσι- Catalina 

Ολομέταξο, μοναδικό, χειροποίητο φόρεμα υψηλής ραπτικής σε σχήμα τριαντάφυλλο. Συνδυάζει μοναδική αισθητική με ποιότητα και φυσικά κλέβει τις εντυπώσεις στην πρώτη επίσημη εμφάνιση.
.Ασορτί κορδέλα-ολομέταξο τριαντάφυλλο στα μαλλιά που συνδυάζεται τέλεια με πέδιλο, peep toe ή μπαλαρίνες Stova Bambini. Ολοκληρώνεται με ξύλινο κουτί, λαμπάδα, λαδοσετ και λαδόπανα.

MAGNOLIA BOY BeFunky collage

 

2. Σετ βάπτισης αγοριού, Cristian 

Σύνολο Βάπτισης σε απόχρωση μέντας, ένα από τα best seller του 2021, που το χαρακτηρίζει η απόχρωση μέντας στο παντελόνι, ένα ξεχωριστό σύμμικτο ύφασμα Ιταλίας στο γιλέκο, λευκό πουκάμισο (100% βαμβάκι), με διακριτικό μοτίβο. Το σετ αποτελείται από 7 τεμάχια: γιλέκο, πουκάμισο, παντελόνι, παπιγιόν, ζώνη, καπέλο και διακοσμητική pochette, και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ασορτί χειροποίητα δερμάτινα ανατομικά παπούτσια. Όλα τα υφάσματα των ρούχων είναι από υποαλλεργικό βαμβάκι 100% ή σύμμικτα υποαλλεργικά υφάσματα.
Το σύνολο ρούχου συνδυάζεται με ένα ανατρεπτικό σετ βάπτισης, σχεδιασμένο από τα υφάσματα του ρούχου, φυσικά υλικά και plexi glass με τύπωμα τίγρη. Το σετ περιέχει: Βαλίτσα στολισμένη, λαμπάδα στολισμένη, λαδοσετ και λαδόπανα στις αποχρώσεις του ρούχου. Το look ολοκληρώνει το υπόδημα σε στυλ σταράκι, από Stova Bambini.

 

MAGNOLIA BOY CORRADO BeFunky collage 1

 

3. Σετ  βάπτισης για αγόρι, Dario

Αποτελείται από Designer’s Cat Ρούχο DARIO με ιταλική φινέτσα σε αποχρώσεις του cloud blue, από εξαιρετικό ύφασμα 100% Λινό jacquard. Μοναδικό γιλέκο και ωραίο πουκάμισο "Mao-style".Το σύνολο αποτελείται από 5 τεμάχια (γιλέκο, παντελόνι,πουκάμισο, καπέλο και ζώνη). Το σέτ συνδυάζεται με παπουτσάκι τύπου Εσπαντρίγια αρίστης ποιότητας , με δερμάτινο πάτο σεβόμενος την ανατομία του πέλματος ,ενισχυόμενος από αφρώδες αντιβακτηριδιακό υλικό ARNEFLEX BREATHABLE. Το ύφασμα είναι από 100% λινό ΝΗΜΑΤΟΒΑΦΗ, ενώ η εσωτερική του φόδρα είναι 100% δέρμα ώστε να επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει.

Ολοκληρώνεται με κουτί βάπτισης από φυσικό ξύλο σημύδας με μεταλικά εξαρτήματα και δερμάτινη λαβή, κατασκευασμένο και ζωγραφισμένο εξ’ ολοκλήρου στο χέρι στολισμένο με χειροποίητο υφασμάτινο θέμα (καραβάκι). Εσωτερικά είναι κατασκευασμένο με θήκες για στήριξη και παρουσίαση των αξεσουάρ βάπτισης και διακοσμημένο με υφασμάτινες λεπτομέρειες .

 

MAGNOLIA girl GIANNA BeFunky collage

4. Σετ βάπτισης για κορίτσι, Gianna

Χαριτωμένο φόρεμα σε στυλ Boho, από εξαιρετικό κεντητό βαμβακερό ύφασμα, διακοσμημένο με βολάν στα μανίκια και υπέροχη πλάτη. Η εσωτερική επένδυση είναι 100% βαμβάκι. Το φόρεμα Gianna μπορεί να συνδυαστεί με αντίστοιχη κορδέλα για τα μαλλιά και παπούτσια από την συλλογή "Designer's Cat Shoes".
Συμπληρώνεται από το σετ βάπτισης με χειροποίητο οβάλ κουτί επενδυμένο με κεντημένο ύφασμα ,διακοσμημένο με βολάν και μοναδικά JELLYCAT μαλακά παιχνίδια. Συνδυάζεται με τα φορέματα της συλλογής DESIGNER'S CAT καθώς και μια σειρά αξεσουάρ που απαιτούνται στην βάπτιση.
Τα λαδόπανα βάπτισης σετ 6 τεμ., αποτελούμενα από εξαιρετικής ποιότητας πετσέτες 2 τεμ. (100% Egyptian combed cotton 600gr/m2), σεντόνι 1 τεμ. και εσώρουχα 3 τεμ. από 100% μαλακό μακρόινο βαμβάκι (combed), διακοσμημένα με υπέροχη βαμβακερή δαντέλα.

--

MAGNOLIA girl RAQUEL BeFunky collage

5. Σετ βάπτισης για κορίτσι, Raquel

Νεραιδένιο φόρεμα, κεντημένο τούλι allover με μοτίβο και μανίκι διακοσμημένο με πούπουλο. Ζωνάκι από περλες στη μέση, που καταλήγει σε τούλινη φούστα με κεντημένο τούλι και τελείωμα ασορτί τρέσα. Εσωτερικά υπάρχει βαμβακερή, υποαλλεργική φόδρα και υποαλλεργικό βαμβακερό τούλι. Το σύνολο ολοκληρώνεται με χειροποίητο πουπουλενιο λουλούδι στην κορδέλα των μαλλιών και υπέροχα λευκά παπούτσια από Βabywalker. Η λαμπάδα επίσης με ροζ και λευκό τούλι εναρμονίζεται με το συνολικό look.

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /