Βάπτιση από την Baby Boom Photography: Οι ανεπανάληπτες στιγμές του μωρού σας γίνονται ένα πολύτιμο δώρο ζωής

H Baby Boom είναι η τέλεια επιλογή,  τόσο για της βάπτιση,  όσο και για μία θεματική φωτογράφιση νεογέννητου.. Ο Ηλίας Γατής με το ταλέντο και την εμπειρία του,  θα απαθανατίσει μοναδικές στιγμές του μωρού ή παιδιού σας,  που θα αποτελέσουν ένα πολύτιμο δώρο του σήμερα και του αύριο.

Σήμερα που η εξέλιξη της τεχνολογίας επιτρέπει σε πολλούς να φωτογραφίζουν αλλά σε λίγους να είναι φωτογράφοι, η ματιά, η εμπειρία, η τεχνική ενός ειδικού με τον εξοπλισμό ενός επαγγελματικού studio είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ. Aυτή είναι η φιλοσοφία το Baby Boom by Ilias Gatis Photography,ένας χώρος δημιουργικής βρεφικής φωτογραφίας, με εξειδίκευση σε θεματικές φωτογραφίσεις μητρότητας, νεογέννητου, παιδιού, οικογένειας, βάπτισης και παιδικών πάρτυ.

Στο Baby boom κάθε «κλικ» γίνεται με συνέπεια, ακρίβεια και καλλιτεχνική αρτιότητα. Η στιγμή αποτυπώνεται μαζί με όλα τα συναισθήματα που τη συνοδεύουν και δημιουργεί μια αυθεντική ανάμνηση για κάθε μαμά, μπαμπά και μωρό που ποζάρει στο φακό του Baby Boom.

Απώτερος σκοπός του Βaby Boom είναι η αποτύπωση πολύτιμων και σπάνιων στιγμών στη ζωή του παιδιού σας όπως αυτή της βάπτισης.

 

bb01

 

bb04

bb05

bb03700

bb02800

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΑΣ  ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /