Η βάπτιση του μικρού Χάρη στην πόλη Bedrock των Flintstones

Η Storytale Events οργάνωσε μία «yabba dabba doo» βάπτιση στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, εμπνευσμένη από τη θρυλική σειρά κινουμένων σχεδίων


Τι πιο όμορφο, γλυκό και χαρούμενο από μία βάπτιση που να πραγματοποιείται σε ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι ή από αγαπημένα και κλασικά κινούμενα σχέδια. Αυτή τη σκέψη έκανε η Storytale Events μαζί με τους γονείς του μικρού Χάρη και σχεδίασαν από κοινού μία βάπτιση εμπνευσμένη από μία θρυλική σειρά animation: τους γλυκύτατους και γκαφατζήδες Flintstones.
Ο Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου στη Νέα Ιωνία μεταμορφώθηκε στα τέλη Ιουνίου στην πόλη Bedrock, με τους Fred, Wilma, Barney και Betty και τους λοιπούς ήρωες της σειράς να υποδέχονται τους καλεσμένους με την πιο «γιάμπα ντάμπα ντου» διάθεση.
Ο μικρός Χάρης βαπτίστηκε παρουσία των αγαπημένων του Flintstones και η ομάδα της Storytale Events κατάφερε να στήσει ένα υπαίθριο παιδικό πάρτι έξω από τη γραφική εκκλησία, μετά το τέλος της τελετής. Εκεί, που περίμεναν τους μικρούς φίλους του παιχνίδια, πεντανόστιμες αλμυρές λιχουδιές από την ομάδα των Cookoobaroi και υπέροχα γλυκά από τα Slim Bites και τη Σοφία Αντωνιάδη.

 

 

st 02

st 01

st 03

st 04

st 05

 

st 06

st 07

st 08

st 09

st 11

st 12

st 13

st 14

st 15

st 16

st 17

 

 

 

Planning, design, styling props, decoration & favours: Storytale Events @storytale_events
Photography: @sotiriskotsanis_photography @babyboom.photography
videography: @babyboom.photography
Catering: @cookoobaroi
Cake: @sofiaantoniadi_
Sweets: @slim_bites & @sofiaantoniadi_
Baptism clothes & shoes: @fedra_collection
Wooden figures: @baptistika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /