Πρώτη εμφάνιση: Με στυλ και φαντασία

Οπως συνηθίζεται σε κάθε πρεμιέρα, έτσι και η πρώτη επίσημη εμφάνιση της μικρής ντίβας η του μικρού ηρωά της καρδιάς σας πρέπει να γίνει με στυλ.

Οπως συνηθίζεται σε κάθε πρεμιέρα, έτσι και η πρώτη επίσημη εμφάνιση της μικρής ντίβας η του μικρού ηρωά της καρδιάς σας πρέπει να γίνει με στυλ.
Κι επειδή το μωρό σας είναι πολύ μικρό για να διαλέξει μονο του τα βαφτιστικά του, ο τελετάρχης αυτής της ξεχωριστής στιγμής είστε εσείς. Πέρα απο τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και το τυπικό μέρος υπάρχει ένας κόσμος που ο γονιός πρέπει να εξερευνήσει. Ενας κόσμος γλυκός και συγκινητικός στον οποίο θα ανακαλύωει τον φιόγκιο, τη δαντέλα, τα μαρτυρικά, τον σταυρό, τις κορδέλες και όλα τα μικρά «φετίχ» της βάπτισης. Αφού λοιπόν έχει ολοκληρωθεί η άτυπη συμφωνία ανάμεσα στους γονείς και τον ανάδοχο, και αφού καθορίσετε την ακριβή ημερομηνία και κλείσετε στη συνέχεια την εκκλησία όπου θέλετε να πραγματοποιηθεί η τελετή, ακολουθεί μια σειρά ευχάριστων υποχρεώσεων. Οι προσκλήσεις, ο ανθοστολισμός του ναού, της κολυμπήθρας και του χώρου της δεξίωσης, τα γλυκά και οι μπομπονιέρες ή ακόμη και ο φωτογράφος της τελετής είναι οι ευθύνες που αναλαμβάνουν οι γονείς σε συνεργασία πάντα με τον ανάδοχο. Τα ρούχα του βρέφους τα βαπτιστικά αξεσουάρ, οι προσκλήσεις και ο στολισμός συνήθως έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Ενα από αυτά και πολύ σημαντικό είναι το χρώμα. Το χρώμα δηλαδή με το οποίο θα «ντύσετε» μια από τις πιο σημαντικές στιγμές του μωρού σας και το οποίο θα υπάρχει πάντα στα αναμνηστικά «μωρουδιακά» που όλοι οι γονείς φυλάνε για χρόνια.. Η δαντελένια τρυφερότητα του ροζ και του γαλάζιου, η «άποψη» του εκκεντρικού κίτρινου, οι πινελιές του γκρί που σπάνε την κυριαρχία του λευκού. Είναι πραγματικό μπέρδεμα! Το λευκό σαν λύση ειναι η προτιμότερη καθώς με ένα τρόπο αντανακλά την αθωότητα της περίστασης και της τελετής. Πέρα από το χρώμα ίσως επιλέξετε και ένα μοτίβο που θα στολίσει τα προσκλητήρια τις μπομπονιέρες και τις λαμπάδες. Το σχέδιο αυτό θα πρέπει να είναι σε συνάρτηση με το ύφος που θέλετε να δώστε στην τελετή. Σχέδια όπως το καραβάκι, ο ανεμόμυλος ή το ποδήλατο θα ταίριαζαν σε μια βάπτιση που κεντρικός άξονας της είναι η παιδικότητα. Εάν όμως έχετε ονειρευτεί μια ροναμτική και τρυφερή τελετή όπου το λευκόκαι η δαντέλα θα κυριαρχεί, τότε ένα σχέδιο όπως ένα λουλούδι, ένα αστέρι η μια μπαλαρίνα θα ήταν πιο κατάλληλο. Η ομοιομορφία είναι πολύ σημαντική για την τελετή ώστε να δίνεται η εικόνα της αρμονίας. Και μην ξεχνάτε πως οι φωτογραφίες της βάπτισης και τα αναμνηστικά θα μείνουν για πάντα

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /