The Athenian Callirhoe

32, Kallirrois Ave. & Petmeza,
117 43 Athens, Greece
+30 210 9215353

Γάμος στο The Athenian Callirhoe: Ειδυλλιακή ατμόσφαιρα με φόντο την Ακρόπολη

Mε τη μαγευτική θέα του rooftop στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό να συνθέτει ένα ειδυλλιακό υπόβαθρο για γαμήλια δεξίωση, η ταράτσα του ξενοδοχείου «The Athenian Callirhoe» σας υπόσχεται πως ο γάμος σας θα μείνει αξέχαστος!

Το ατμοσφαιρικό setting δεν είναι ο μόνος πρωταγωνιστής στην εμπειρία που προσφέρει το «Callirhoe VIP Roof Garden». Οι φίνες μεσογειακές γεύσεις, με το λεπτό άγγιγμα του σεφ να αναδεικνύει τη νοστιμιά των υλικών μέσα από μαγειρική φινέτσα και φαντασία, φέρνουν τη γαστρονομική εμπειρία του κομψού αυτού εστιατορίου στο προσκήνιο, ενώ το άψογο σέρβις υπογραμμίζει την ατμόσφαιρα οικείας πολυτέλειας που εκπέμπει ο χώρος.

Όπως και αν το έχετε λοιπόν φανταστεί: είτε μια prive δεξίωση στις αίθουσες εκδηλώσεων, είτε ένα cocktail party στο prive bar “Degli Artisti”, είτε μια λαμπρή τελετή στο rooftop του 8ου ορόφου με πανοραμική θέα στην Αθήνα και πρωταγωνίστρια την Ακρόπολη– εμείς σας εγγυόμαστε πως θα είναι το πιο συναρπαστικό γεγονός  της ζωής σας και θα κάνουμε τη Μεγάλη Ημέρα σας πραγματικά αξιομνημόνευτη!

Γιορτάστε το γάμο σας στο πολυτελές ξενοδοχείο «The Athenian Callirhoe» είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι, με προσωπικό service, αστραφτερό στυλ, ανεπιτήδευτη κομψότητα και απολαύστε τις δωρεάν παροχές που παρέχονται στα γαμήλια ζευγάρια.

Η έμπειρη ομάδα του ξενοδοχείου θα συνεργαστεί μαζί σας ή με τον event planner σας, προκειμένου να γίνει μια δεξίωση που θα είναι τέλεια, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας και φροντίζοντας και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /