Angsana Corfu Resort & Spa

Epar. Od. Vrionis-Aghiou Nikolaou, Mpenitses 490 84
+30 26610 22900,
Contact Angsana Corfu Resort & Spa

Angsana Corfu -Παραμυθένια πολυτέλεια με φόντο το Ιόνιο

Το Angsana Corfu Resort & Spa, το πρώτο Banyan Tree στην Ευρώπη, σας υποδέχεται σε μια πανέμορφη τοποθεσία στις Μπενίτσες της Κέρκυρας προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας με ασιατικές επιρροές.
Το πανέμορφο τοπίο με πανοραμική θέα στη θάλασσα του Ιονίου, οι high end παροχές και η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό για να απολάυσετε την ημέρα του γάμου σας ακριβώς όπως την έχετε ονειρευτεί, δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις για εσάς και τους καλεσμένους σας.
Με μια πληθώρα επιλογών ανάμεσα σε κομψούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους -που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 350 άτομα- που διακρίνονται για την αισθητική τους το ευτυχισμένο ζευγάρι θα βρει ακριβώς αυτό που του ταιριάζει. Το επιβλητικό Vertigo Rooftop Bar με θέα που κόβει την ανάσα, η κεντρική αίθουσα Amalia Hall ιδανική για τους χειμερινούς μήνες, το Emerald Βeach και η εντυπωσιακή infinity πισίνα, συνθέτουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό για μια αξέχαστη γαμήλια εκδήλωση.

Η έμπειρη ομάδα του resοrt βρίσκεται στη διάθεσή σας για να οργανώσετε τον γάμο σας με κάθε λεπτομέρεια παρέχοντάς σας προσωποποιημένα πακέτα και επιλογές, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον οι καταξιωμένοι chefs μας, θα ετοιμάσουν για εσάς tailor-made γευστικές προτάσεις για ένα ξεχωριστό γαμήλιο μενού.
Στο resort φιλοξενείται και το διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο Angsana Spa που θα αναδειχθεί σε αγαπημένη συνήθεια χαρίζοντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης τόσο για το ζευγάρι όσο και για τους καλεσμένους. Με 11 αίθουσες θεραπείες με θέα στη θάλασσα και ειδικές καμπίνες για ζευγάρια, ανακαλύψτε τις μοναδικές θεραπείες αναζωογόνησης για πρόσωπο και σώμα με ασιατικές και μεσογειακές επιρροές , που θα σας μυήσουν σε μία απόλυτη εμπειρία ευεξίας. Τέλος, ειδικά πακέτα περιποίησης περιμένουν τις νύφες για την πιο λαμπερή ημέρα της ζωής τους.
Ζήστε έναν ονειρεμένο γάμο σε ένα πολυτελές περιβάλλον μεσογειακής ομορφιάς απολαμβάνοντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του Αngsana Corfu Resort & Spa, και ξεκινήστε την κοινή σας ζωή με τον πιο όμορφο τρόπο.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /