Cretan Dream Royal

73110 Stalos, Chania, Crete
+30 2821036800

Γάμος στο Cretan Dream Royal: Δημιουργήστε αναμνήσεις σε ένα παραμυθένιο σκηνικό

Στην είσοδο της μαγευτικής παραλίας του Σταλού, και μόλις 6 χλμ από την πόλη των Χανίων είναι τοποθετημένο το Cretan Dream Royal. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 80 σουίτες ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, πλήρως εξοπλισμένες με σύγχρονες ανέσεις. Απολαύστε απεριόριστη θέα στον ωκεανό και στα Λευκά Όρη από την εξωτερική infinity πισίνα. Αξέχαστες γευστικές εμπειρίες κρητικής ή διεθνούς κουζίνας σάς περιμένουν στα εστιατόρια «Aphrodite» & «Muse», τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με δροσιστικά signature cocktails από τα bar «Aiolos» & «Zeus». 

 

Δεν υπάρχει καλύτερη απόδραση για τους επισκέπτες που θέλουν να βυθιστούν στον εμβληματικό πολιτισμό της Κρήτης και να γνωρίσουν τα αξιοθέατα και την ιστορία του υπέροχου νησιού. Ταξιδέψτε με οδηγό τις πέντε αισθήσεις στο Cretan Dream Royal Spa, μέσα από εξειδικευμένες θεραπείες σώματος και προσώπου. 

 

Πραγματοποιήστε το γάμο σας, με φόντο ένα σαγηνευτικό ηλιοβασίλεμα δίπλα στα καταγάλανα νερά της Κρήτης! Μια έμπειρη ομάδα επαγγελματιών θα φροντίσει τα πάντα, από το συντονισμό της εκδήλωσης, μέχρι και το στολισμό, ώστε εσείς να χαρείτε αυτές τις πολύτιμες στιγμές. 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /