Pangaia Seaside Hotel Koufonisia

Koufonisia, Cyclades
+30 22850 71368
+30 6972 417126
Contact Pangaia Seaside Hotel Koufonisia

Γάμος στο Pangaia Seaside Hotel Κοufonisia - απολαύστε έναν ρομαντικό destination γάμο σε ένα μαγευτικό κυκλαδίτικο σκηνικό!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει κανείς την πιο ρομαντική ημέρα της ζωής του από έναν ξεχωριστό γάμο στα Κουφονήσια. Με θέα τα ωραιότερα τυρκουάζ νερά του Αιγαίου και το υπέροχο κυκλαδίτικο τοπίο, το ξενοδοχείο Pangaia μπορεί να σας προσφέρει ονειρεμένες στιγμές που θα θυμάστε για μια ζωή.

Είτε πρόκειται για έναν ρομαντικό γάμο είτε για ένα διαφορετικό bachelor, ή ακόμη και για ένα παραμυθένιο honeymoon, μπορείτε να εμπιστευθείτε το προσωπικό του Pangaia Hotel, που θα φροντίσει να δώσει την πιο elegant αισθητική και ένα άψογο οργανωτικό αποτέλεσμα σε κάθε επιλογή σας.

H διακριτική πολυτέλεια και ο ανέμελος κουφονησιώτικος χαρακτήρας θα πρωταγωνιστήσουν με φόντο την ασύλληπτης ομορφιάς παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο Pangaia. Το κυριότερο, οι άνθρωποι του ξενοδοχείου, πλήρως καταρτισμένοι και έμπειροι, έχουν την προθυμία και το know-how για να οργανώσουν άρτια και να συντονίσουν μια μοναδική γαμήλια δεξίωση, αναλαμβάνοντας από τη διακόσμηση μέχρι και τη φιλοξενία των καλεσμένων. Οι φροντισμένοι χώροι του ξενοδοχείου, οι πανέμορφες σουίτες, η πανοραμική θέα στην παραλία και η αύρα των Κυκλάδων συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό, ιδανικό για έναν destination wedding που κόβει την ανάσα.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /