Petra & Fos Boutique Hotel & Spa

Itilo, 230 62, Peloponnese
+30 27330 54050 | +30 27330 52915
+30 694 4660913
Contact Petra & Fos Boutique Hotel & Spa

Γάμος στο Petra & Fos Boutique Hotel & Spa: Η υψηλή αισθητική συνδυάζεται με την ιδιαιτερότητα της παράδοσης...

Το Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa προβάλλει μέσα από τα γαλανά νερά του κόλπου του Οιτύλου στις βραχώδεις νότιες παρυφές του Ταϋγέτου, στη Μάνη. Σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και διαχρονικής γοητείας, η παράδοση αποκτά μοντέρνες πινελιές. 

Οι ιδιοκτήτες του Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο, δημιούργησαν υποδομές υψηλών προδιαγραφών που μπορούν να φιλοξενήσουν τις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις. Στους εξωτερικούς χώρους με απαράμιλλη θέα στον κόλπο του Οιτύλου που αποπνέουν πολυτέλεια, η τέχνη τής φιλοξενίας κι η εμπειρία της οργάνωσης συνδύαζονται με το άψογο service. Με γνώμονα την ποιότητα, την καινοτομία, το σεβασμό και την ευελιξία το Πέτρα & Φως συνθέτει το γαμήλιο σκηνικό που ονειρέυεστε.

Ο χώρος αποτελεί ιδανική honeymoon επιλογή και προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης. Απολαύστε μοναδικές στιγμές αναζωογόνησης στο «Ηιόνη Spa», μέσα από θεραπείες σώματος με αγνά φρέσκα υλικά, κι αφεθείτε, απολαμβάνοντας το μοναδικό Μανιάτικο τοπίο, σε ένα καταφύγιο κλασσικής κομψότητας.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /