Ariá Estate Suites & Spa

Ariá, Mani 23062
+30 27334 40500
Contact Ariá Estate Suites & Spa

Γάμος στο Ariá Estate Suites & Spa: Αυθεντική πολυτέλεια για την πιο αξέχαστη μέρα της ζωής σας.

Το ξενοδοχείο Ariá Estate Suites & Spa φιλοξενεί κι απογειώνει τον παραμυθένιο γάμο των ονείρων σας. Η μοναδική ατμόσφαιρα τού ειδικά διαμορφωμένου περιβάλλοντος χώρου, κατά την εντυπωσιακή δύση τού ήλιου στη θάλασσα σίγουρα θα σας συνεπάρει! 

Εμπνευσμένο από την αγνή ομορφιά της Μανιάτικης γης, το Ariá Estate Suites & Spa αντικατροπτίζει μία ήρεμη, ευγενική, γεμάτη σεβασμό φιλοσοφία φιλοξενίας, ορατή σε κάθε -προσεκτικά επιμελημένη- λεπτομέρεια της διαμονής: οι αριστοτεχνικά σχεδιασμένες Σουίτες, οι λουσμένοι από φυσικό φως άνετοι εσωτερικοί χώροι, το μαγευτικό τοπίο, η εντυπωσιακή και ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα κι η δημιουργική γαστρονομία, είναι ιδανικά για επισκέπτες που εκτιμούν την ιδιωτικότητα της αυθεντικής πολυτέλειας. 

Οι εσωτερικοί κι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου, με την διάχητη ρομαντική αύρα, μπορούν να φιλοξενήσουν τους καλεσμένους σας, ξεπερνώντας ακόμα και τις πιο υψηλές σας προσδοκίες. Η εκπληκτική γκάμα από γαμήλιες υπηρεσίες θα σας εμπνεύσουν να σχεδιάσετε μαζί με την ομάδα επαγγελματιών τού Ariá Estate Suites & Spa μία αξέχαστη μέρα. 

Κάθε event είναι ξεχωριστό: είτε πρόκειται για έναν γάμο, βάπτιση, μία μικρή και οικεία συγκέντρωση, για ένα λαμπερό πάρτι, για μία ζεστή οικογενειακή συνάθροιση ή για κάποια απαιτητική επαγγελματική συνάντηση, κάθε λεπτομέρεια του event σας επιμελείται με προσοχή και σχεδιάζεται με αυθεντικότητα, εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /