Damma Mia

Damouchari Beach 37012, Mouresi, Magnesia
Damma Mia - Beach House in Pelion | Evgenios Markakis - Owner & Host
+30 24270 49301 | +30 6974 350960
Contact Damma Mia

Damma Mia - Beach House Pelion: Ένας μαγευτικός γάμος μια ανάσα από το νερό, σε ένα από τα πραγματικά destination πλατό του Mamma Mia!

Εάν ονειρεύεστε έναν μαγευτικό κι ιδιαίτερο beach wedding, μια ανάσα από το νερό, τότε το Damma Mia - Beach House στο Πήλιο αποτελεί την ιδανική επιλογή. Απολαύστε τη γαμήλια δεξίωση σε μια rustic κι ανέμελη ατμόσφαιρα. Το γραφικό λιμανάκι της Νταμούχαρης, τα σμαραγδένια νερά στην παραλία και οι τοπικές Πηλιορείτικες γεύσεις δημιουργούν το τέλειο σκηνικό βγαλμένο από ταινία. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι εδώ φιλοξενήθηκαν τα γυρίσματα της χολιγουντιανής κινηματογραφικής επιτυχίας για το μιούζικαλ «Mamma Mia»

 

Η γαμήλια τελετή, μπορεί να λάβει χώρα στον καταπράσινο κήπο του Damma Mia, μπροστά από μια φυσική αψίδα με ανθισμένες βοκαμβίλιες. Απολαύστε μια γνήσια ποικιλία γεύσεων κι Ελληνικών κρασιών με θέα το Αιγαίο και διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην πίστα που διατίθεται! Στο Damma Mia Beach House μπορείτε επίσης να ζήσετε τις ρομαντικές στιγμές του γαμήλιου ταξιδιού σας με φόντο τον ήχο του κύματος.  

Για περισσότερες πληροφορίες και μια ολοκληρωμένη πρόταση γαμήλιας εκδήλωσης μπορείτε να επικοινωνήστε απευθείας με τον κ. Ευγένιο Μαρκάκη, ιδιοκτήτη και οικοδεσπότη της Damma Mia - Beach House in Pelion.

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /