Xenia Palace Portaria

Portaria Pelion, 37011
+30 24280 99980 | +30 24280 99983
Contact Xenia Palace Portaria

Xenia Palace Portaria: Timeless & classy επιλογή για έναν γάμο που θα γράψει ιστορία.

Στο μαγευτικό Πήλιο, με τις τόσες ομορφιές, την ζεστή φιλοξενία, το νόστιμο φαγητό και τα δυναμικά vibes της γης του βουνού των Κενταύρων, θα ανακαλύψετε τον απόλυτο προορισμό για τον γάμο που ονειρεύεστε.

Αριστοκρατικό, επιβλητικό, με μια αίγλη απλότητας και κομψότητας να το χαρακτηρίζει, ατενίζει αγέρωχα τον Παγασητικό, αποκαλύπτοντας προηγμένες υπηρεσίες και παροχές υψηλών προδιαγραφών, άριστη εξυπηρέτηση και εξαιρετικές ευρύχωρες εγκαταστάσεις.
Το Xenia Palace στην ακαταμάχητη Πορταριά, τριγυρισμένο από την παραμυθένια Πηλιορείτικη βλάστηση, ανάμεσα από μυστικές διαδρομές, γραφικά γεφύρια και τρεχούμενα νερά, είναι το ιδανικό σημείο για να ζήσετε αξέχαστες στιγμές έρωτα και αγάπης, συντροφιά με νεράιδες και ξωτικά.

Ο χώρος με την καλαίσθητη διακόσμηση και τις elegant πινελιές από φυσικά υλικά, εναρμονίζεται πλήρως με το γύρω περιβάλλον, ενώ προσφέρει παράλληλα μια μοναδική εμπειρία διαμονής πολλών αστέρων, με άνεση και στιλ.
Ότι τύπος ζευγαριού και αν είστε, στο Xenia Palace θα οργανώσετε την δεξίωση που σας ταιριάζει, με προσεγμένο εκλεκτό menu και luxurious χώρους, κατάλληλους για την πιο όμορφη γιορτή σας.

Υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας ως γνήσιοι κλασικοί αριστοκράτες, στον εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μέσα σε ένα κλίμα πολυτέλειας και διαχρονικότητας. Αν ανήκετε στους φανατικούς party lovers, τότε ένα ξέφρενο glamorous pool party είναι αυτό που θα ξεπεράσει κάθε σας προσδοκία, ενώ αν σας κατατάσσουν στους αθεράπευτα ρομαντικούς, μια δεξίωση στην μαγική βεράντα με την πανοραμική θέα, είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Το Xenia Palace Portaria με τα χίλια πρόσωπα και τις πολλαπλές επιλογές, γίνεται αρωγός πολύτιμων αναμνήσεων και δημιουργός έντονων συγκινήσεων για κάθε ζευγάρι.

Photography: KonstantinosArt Studio 

Florals: Comme ça Fleurs & decor

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /