Akron Beach Bar - Restaurant

Agia Triada Beach
Paleokastritsa
Corfu 49083
+30 26630 41226
Contact Akron Beach Bar - Restaurant

Αkron Beach Restaurant στη Κέρκυρα- ειδυλλιακή δεξίωση γάμου δίπλα στη θάλασσα με φόντο το πορφυρό ηλιοβασίλεμα!

Αναζητάτε έναν ρομαντικό παραθαλάσσιο χώρο με φόντο το πορφυρό ηλιοβασίλεμα για να γιορτάσετε τη σημαντικότερη μέρα της ζωή σας; Το ανακαινισμένο Akron beach bar restaurant στη γραφική παραλία της Αγίας Τριάδας, με τους μοντέρνους χώρους και το υψηλό επίπεδο γαστρονομίας και εξυπηρέτησης, προσφέρεται ιδανικά για την επιλογή σας!
H έμπειρη και αφοσιωμένη ομάδα του ΑΚΡΟΝ αναλαμβάνει με κάθε λεπτομέρεια την προετοιμασία των πιάτων και των κοκτέιλ, παρέχοντας συνεχή εξυπηρέτηση στους καλεσμένους. Για την προετοιμασία της τούρτας και για την επιμέλεια της διακόσμησης, του ανθοστολισμού και της μουσικής, μπορούν να σας προτείν έμπειρους διοργανωτές γάμων, που ξεχωρίζουν στη Κέρκυρα για τις υπηρεσίες τους.

Η ξεχωριστή στιγμή σας δίπλα στη θάλασσα

Για να σχεδιάσετε και να διοργανώσετε την εκδήλωση του γάμου σας, όπως ακριβώς την έχετε σκεφτεί και όπως ακριβώς θα θέλατε να είναι!
Με τα χρώματα, τα αρώματα, τις γεύσεις και τη μουσική που επιθυμείτε. Δίπλα από τη θάλασσα, πλάι στην πισίνα, κάτω από το μοναδικό καλοκαιρινό φεγγάρι που κάνει τα νερά να λαμπυρίζουν ασημένια. Σε ένα σκηνικό που μπορεί να αγκαλιάσει το ζευγάρι και τους καλεσμένους, με μοναδική ατμοσφαιρικότητα, συμπαρασύροντας στη μέθεξη!
Με τη δημιουργική μεσογειακή κουζίνα του καταξιωμένου μας σεφ, με εξατομικευμένα μενού, με signature cocktais και εντυπωσιακά μεγάλη λίστα κρασιών (100 ετικέτες), το παραλιακό εστιατόριο Akron εγγυάται υπηρεσίες και πιάτα, αντάξια με αυτά που προσφέρει ένα πολυτελές εστιατόριο!

Υψηλής ποιότητας εγγύηση

Διαθέτοντας κλειστούς και ημιυπαίθριους χώρους των 250 τ.μ, το Άkron μπορεί να φιλοξενήσει έως και 100 καλεσμένους. Τόσο η τελετή, όσο και τα γεύματα γίνονται σε υπαίθριο χώρο, όπου οι καλεσμένοι μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές θέες.
Για να διοργανώσετε το σημαντικότερο event της ζωής σας στο μοναδικό υπαίθριο σκηνικό του Akron, επικοινωνήστε με την ομάδα του ΑΚΡΟΝ. Η δυναμική και δημιουργική ομάδα έμπειρων επαγγελματιών θα προσαρμόσει την εκδήλωση σύμφωνα με το στιλ και τις επιθυμίες σας, κάνοντας την ημέρα του γάμου σας ακόμη πιο ξεχωριστή και αξέχαστη, όπως αξίζει να τη θυμάστε όταν θα την αναπολείτε στο μέλλον!

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /