Civitel Creta Beach

74, Andrea Papandreou str., 714 14 Ammoudara, Gazi, Heraklion, Crete
+30251022302
Contact Civitel Creta Beach Resort

Civitel Creta Beach Resort- Παραδεισένιο καταφύγιο πάνω στη θάλασσα και δίπλα στην πόλη

Τίποτα δε συγκρίνεται με έναν εξωτικό κήπο με φοίνικες, ειδικά όταν αυτός βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε μια απομονωμένη αμμώδη παραλία σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Μεσογείου. Καλώς ήλθατε στο Civitel Creta Beach, όπου ο ήλιος και η άμμος εμπλουτίζονται με την εξαιρετική κουζίνα, τη συναρπαστική ιστορία και τα μυριάδες αξιοθέατα της Κρήτης.

Μόλις λίγα μέτρα μακριά από την ακτή, με τα πέτρινα μπανγκαλόου, τα υπέροχα δωμάτια και το εστιατόριο με τη βεράντα του απ’ όπου μπορείτε να ακούτε τα κύματα να κυλούν απαλά στην άμμο, το ξενοδοχείο Creta Beach είναι έτοιμο να σας προσφέρει μια σουρεαλιστική εμπειρία συνδυάζοντας το φυσικό τοπίο που έζησαν οι θεοί της Κρήτης με την όμορφη πόλη του Ηρακλείου και τον ζωντανό πολιτισμό της.

Αυτό το γαλήνιο κατάλυμα δίπλα στη θάλασσα, μέσα σε κήπους γεμάτους με φοίνικες, θα σας συναρπάσει, καθώς κρύβει πολλές ευχάριστες δραστηριότητες και εγκαταστάσεις, που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά. Θεματικές βραδιές και ψυχαγωγικά θεάματα καθ ‘όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού καθώς και η μεγάλη πισίνα με το μίνι πόλο και η δυνατότητα για καταδύσεις κοντά στο ξενοδοχείο θα κρατήσουν παιδιά και ενήλικες απασχολημένους για πολλές ώρες. Στις εγκαταστάσεις του Civitel Creta Beach συγκαταλέγεται το υπέροχο εστιατόριο του με πλούσιους μπουφέδες εμπνευσμένους από την υγιεινή μεσογειακή διατροφή, καθώς και το μπαρ με παγωμένες μπύρες και δροσιστικά κοκτέιλ, σημείο συνάντησης για τους επισκέπτες του πριν και μετά το δείπνο.

Tο Civitel Creta Beach προσφέρει ένα παραδεισένιο καταφύγιο για ρομαντικές αποδράσεις και για ταξίδια του μέλιτος. Είναι το απόλυτο μέρος για να χαλαρώσετε, να αναζωογονηθείτε και να μοιραστείτε τα συναισθήματα και το πάθος σας σαν να βρίσκεστε στην αρχή του κοινού σας παραμυθιού.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /