Finikas Restaurant Koufonisia

KOUFONISIA - CYCLADES
+30 22850 71368
Contact Finikas Restaurant Koufonisia

Ζήστε τον πιο αυθεντικό κουφονησιώτικο γάμο στο FINIKAS restaurant!

Μόλις πέντε μέτρα από τη γαλαζοπράσινη θάλασσα, βρίσκεται -από το 1968- το εστιατόριο Φοίνικας, το οποίο είναι, πλέον, συνώνυμο με την κουφονησιώτικη φιλοξενία. Η συνταγή είναι απλή και ταυτόχρονα η εμπειρία δυνατή, οι οποίες και συνδυάζονται με μόνο σκοπό να σχεδιάσετε μαζί με την ομάδα του Φοίνικα έναν αξέχαστο νησιώτικο γάμο, ακριβώς όπως τον έχετε ονειρευτεί.
Με φροντίδα και μεράκι, αναλαμβάνουν να οργανώσουν το γάμο και το γαμήλιο πάρτι σας δίπλα στο κύμα, ενώ εσείς θα παραδίνεστε στη σαγήνη της νησιωτικής αύρας. Ο προσεγμένος στολισμός, η δημιουργία μιας boho chic ατμόσφαιρας, το εξαιρετικό μενού με τα πιο φρέσκα υλικά, όπως και τα ποιοτικά ποτά από την πλούσια κάβα του εστιατορίου εξασφαλίζουν μία ονειρεμένη γαμήλια εμπειρία. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι ντόπιοι μουσικοί, οι οποίοι εγγυώνται ένα γλέντι που θα κρατήσει μέχρι το πρωί!
Για έναν γνήσιο κουφονησιώτικο γάμο, είναι απαραίτητο να βιώσετε την τοπική φιλοξενία και να αισθανθείτε την περίφημη άνεση και οικειότητα. Έτσι, το ξενοδοχείο του Φοίνικα στρώνει το νυφικό σας κρεβάτι, επιμελείται την καθιερωμένη προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης και υποδέχεται εσάς και τους προσκεκλημένους σας, ώστε να απολαύσετε στο έπακρον την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /