Pangaia Seaside Hotel Koufonisia

Koufonisia, Cyclades
+30 22850 71368
+30 697 241 7126
Contact Pangaia Seaside Hotel Koufonisia

Μοναδικό γαμήλιο ταξίδι στο Pangaia Seaside Hotel Koufonisia - ζήστε ονειρεμένες στιγμές σε ένα υπέροχο, ειδυλλιακό τοπίο που θα θυμάστε για μία ζωή! 

Γιορτάστε τον έρωτά σας με το πιο ειδυλλιακό γαμήλιο ταξίδι στα Κουφονήσια. Με θέα τα ωραιότερα τυρκουάζ νερά του Αιγαίου και το υπέροχο κυκλαδίτικο τοπίο, το ξενοδοχείο Pangaia μπορεί να σας προσφέρει ονειρεμένες στιγμές που θα θυμάστε για μια ζωή.

Είτε πρόκειται για το γαμήλιο ταξίδι είτε για ένα διαφορετικό bachelor, ή ακόμη και για έναν destination γάμο, μπορείτε να εμπιστευθείτε το προσωπικό του Pangaia Hotel, που θα φροντίσει να δώσει την πιο elegant αισθητική και ένα άψογο οργανωτικό αποτέλεσμα σε κάθε επιλογή σας.

H διακριτική πολυτέλεια και ο ανέμελος κουφονησιώτικος χαρακτήρας του, με φόντο την ασύλληπτης ομορφιάς παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο Pangaia. σίγουρα θα σας μαγέψουν. Απολαύστε την ανεμελιά, τη χαρά και γιορτάστε το ξεκίνημα της ζωής σας με στιγμές που θα σας μείνουν ανεξίτηλες για πάντα!  Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό, με προθυμία θα φροντίσει να νιώσετε την άνεση που αρμόζει σε ένα τέλειο γαμήλιο ταξίδι!   Οι προσεγμένοι χώροι του ξενοδοχείου, οι πανέμορφες σουίτες, η πανοραμική θέα στην παραλία και η αύρα των Κυκλάδων συνθέτουν ένα μαγευτικό σκηνικό που κόβει την ανάσα,, 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /