ΓΑΜΟΣ στο οινοποιείο Santo Wines – αξέχαστη δεξίωση και τελετή στη Σαντορίνη με θέα που κόβει την ανάσα

Γνωστή ανά τον κόσμο ως ένα από τα πιο ρομαντικά νησιά, η Σαντορίνη αποτελεί το σκηνικό για τον πιο ονειρεμένο γάμο. Μια ιδανική επιλογή για τελετές γάμων καθώς και δεξιώσεις σε αυτό το μαγικό νησί είναι ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος του Οινοποιείου Santo Wines.

Santo wines white wedding Santorini wedding 8

Santo wines white wedding Santorini wedding 1

Η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων Σαντορίνης (ΕΣΘΠ) έχει δημιουργήσει ένα κομψό ειδυλλιακό περιβάλλον στο χωριό Πύργος, πάνω στο χείλος της Καλντέρας με μαγευτική θέα που κόβει την ανάσα. Στο πιο όμορφο σημείο πάνω στην Καλντέρα, με φόντο το ηφαίστειο και την μοναδική εικόνα του νησιού από το Ακρωτήρι μέχρι την Οία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την γαμήλια τελετή και τη δεξίωση σας.

Santo wines white wedding Santorini wedding 3

Santo wines white wedding Santorini wedding 7

Santo wines white wedding Santorini wedding 5

Με χωρητικότητα 120 ατόμων, ακαταμάχητη θέα και μια ολοκληρωμένη οινική και γαστρονομική εμπειρία - αφού πρόκειται για πυλώνα του Οινοτουρισμού του νησιού - ο ρομαντικός χώρος του SantoWines είναι η ιδανικότερη τοποθεσία για την γαμήλια τελετή σας. Εκτός από τον ατμοσφαιρικό χώρο, το Οινοποιείο Santo Wines φροντίζει για την υπογραφή του μενού της δεξίωσής σας με εκλεκτά υλικά βασισμένα στην ελληνική κουζίνα, με έμφαση στα ντόπια αγροτικά προϊόντα. Το αποτέλεσμα... μια suis generis οινο-γαστρονομική εμπειρία, απόλυτα συνδεδεμένη με τον ηφαιστειακό τόπο καταγωγής της: την κοσμοπολίτικη Σαντορίνη που απλόχερα προσφέρει προϊόντα και γεύσεις μοναδικά στον κόσμο!

Santo wines white wedding Santorini wedding 4

Santo wines white wedding Santorini wedding 6

Santo Wines

Πύργος Σαντορίνης

Τηλ. 22860 22596

Fax. 22860 23137

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Pin It