Pyrgos Restaurant

Pyrgos, Santorini, 84701
+30 22860 31346
Contact Pyrgos Restaurant

Pyrgos Restaurant: Εξαιρετικές γεύσεις, ειδυλλιακή τοποθεσία κι εκπληκτική θέα στην υπέροχη Σαντορίνη

Αναζητάτε ένα γραφικό εκκλησάκι για την τελετή του γάμου σας; Μοναδικές και λαχταριστές γεύσεις για να μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας; Θέλετε ένα μέρος με εκπληκτική θέα στο νησί της Σαντορίνης; Τότε αφήστε τους ανθρώπους του εστιατορίου «Πύργος» να οργανώσουν κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τη ροή, τα μενού και τις υπηρεσίες του γάμου σας και να φροντίσουν για όλες τις λεπτομέρειες και «πινελιές».

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα ολόκληρο το νησί, το εστιατόριο «Πύργος» σερβίρει, εδώ και 30 χρόνια, γεύσεις από τη γη και τη θάλασσα της Σαντορίνης. Στεγάζεται σ’ ένα πολυεπίπεδο κτίριο με μεγάλα παράθυρα και τζαμαρίες, ενώ στέκεται σαν "παρατηρητήριο" στην είσοδο του χωριού Πύργος, στο κέντρο του νησιού. Από κάθε αίθουσα του εστιατορίου μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη πανοραμική θέα της Σαντορίνης, καθώς και το ξακουστό ηλιοβασίλεμα της.

Έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια, σερβίροντας νόστιμα πιάτα που σέβονται την παραδοσιακή κουζίνα της Σαντορίνης. Οι εξαιρετικές αίθουσες δεξιώσεων, που μπορούν να υποδεχθούν μέχρι κι 800 άτομα, έχουν φιλοξενήσει με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια αμέτρητα events κι αξέχαστες γαμήλιες δεξιώσεις.Τα ειδικά μενού, η άψογη εξυπηρέτηση, το έμπειρο προσωπικό με χαμόγελο και ευγένεια, καθώς κι η εξατομικευμένη προσέγγιση σε κάθε σας περίσταση, εγγυώνται μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /