Aqua Marine Villa

Fira, Santorini, 84700
+30 22860 22575
Contact Aqua Marine Villa

Aqua Marine Villa: Μία σύγχρονη βίλα στη Σαντορίνη, εκεί που το αιγαιοπελαγίτικο μπλε συναντά το ηφαιστειακό μαύρο

Το πιο ρομαντικό γαμήλιο ταξίδι σε ένα μαγευτικό τοπίο, μοναδικό σε όλο τον κόσμο, υπόσχεται η Aqua Marine Villa, που βρίσκεται στα Φηρά της Σαντορίνης σε μία προνομιακή τοποθεσία ηρεμίας και φυσικής ομορφιάς. Εκεί, που το κυκλαδίτικο λευκό συναντά το ηφαιστειακό μαύρο, το χαλαρωτικό πράσινο και το μπλε του Αιγαίου.

Πρόκειται για μία μοντέρνα βίλα 70 τ.μ. στα χρώματα του λευκού και του μπλε, που ακολουθεί τις κομψές, μινιμαλιστικές γραμμές των Κυκλάδων και παρέχει ανέσεις, όπως μεταξύ άλλων, η ιδιωτική πισίνα και το εσωτερικό τζακούζι δίπλα σε έναν καταπράσινο κήπο με θέα τη θάλασσα.

Η Aqua Marine Villa είναι μέλος του Calm Collection Santorini, της οικογενειακής επιχείρησης Κατσίπη, που μετρά δύο γενιές ενασχόλησης στον τομέα της φιλοξενίας από τα τέλη της δεκαετίας του 1950 μετά τον καταστροφικό σεισμό του 1956. Προσφέρει μία ποικιλία επιλογών από σουίτες και βίλες για ξεχωριστή διαμονή και το Katsaboo ένα εστιατόριο για υψηλής ποιότητας γαστρονομικό ταξίδι, ώστε να απολαύσετε μια αυθεντική σαντορινιά εμπειρία με μοντέρνες ανέσεις και εξαιρετικές υπηρεσίες.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /