Γαμήλιο μενού - Τα κορυφαία catering προτείνουν

Ένα από τα θέματα του γαμήλιου προγραμματισμού είναι η επιλογή του γαμήλιου μενού. Απόφαση που απαιτεί πολύ σκέψη καθώς αναμφίβολα είναι αυτή που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία της γαμήλιας δεξίωσής σας. Γνωρίζοντας λοιπόν πόσο σημαντικό είναι, απευθυνθήκαμε στα κορυφαία catering για τις δικές τους προτάσεις και συμβουλες. 

ΙΝΤΕRCATERING

 intercatering

 

Η ομάδα του Intercatering μας ενη μερώνει για τα trends και τα “hits’’ του γαμήλιου μενού αλλά και τα πιάτα που αγαπούν τα περισσότερα ζευγάρια. Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια έμπειρη εταιρεία event catering η οποία θα έχει τη δυνατότητα να σας προτείνει διαφορετικά menu και να σας καθοδηγήσει ώστε να συνθέσετε ένα άριστο και ποιοτικό tailor made menu, που θα ταιριάζει απόλυτα με το concept της γαμήλιας δεξίωσής σας. Αφού αποφασίσετε τι είδους δεξίωση θέλετε σερβιριστό, buffet, cocktail party ή ακόμα και barbeque country style menu- στη συνέχεια θα σας προτείναμε να λάβετε υπόψη τις διατροφικές ιδιαιτερότητες και γενικότερα την κουλτούρα των καλεσμένων σας. Έχοντας 29 χρόνια εμπειρίας στο event catering, παρατηρούμε η Ιntercatering γνωρίζει πολύ καλά πως το ζευγάρι συνήθως διαλέγει οικείες γεύσεις από εδέσματα μεσογειακής δημιουργικής κουζίνας σε ποικιλία επιλογών, ενώ παράλληλα εκτιμάει τα stations με chefs που μαγειρεύουν σε πραγματικό χρόνο, όπως για παράδειγμα live risotto cooking ή barbeque, αλλά και carving stations όπου οι chefs κόβουν και σερβίρουν επιλογές κρεατικών ή ολόκληρων ψαριών.

 

catering menu me nou sole popiette intercatering

 

Το τελευταίο trend της εποχής που προτιμάται πολύ από τα ζευγάρια είναι το late stand με street food. Mini hamburgers, hot dogs, τυλιχτά παραδοσιακά σουβλάκια, είναι η ιδανική πρόταση όταν η δεξίωσή σας θέλετε να εξελιχθεί σε πάρτι που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Τέλος, μία ωραία επιλογή για τους καλεσμένους σας είναι το cocktail bar, όπου έμπειροι bartenders δημιουργούν υπέροχα signature cocktails. Όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις σας για το menu, ο σημαντικότερος παράγοντας επιτυχίας μιας γαμήλιας δεξίωσης είναι η γευστική ικανοποίηση των καλεσμένων σας. Εμπιστευτείτε μία έμπειρη εταιρεία catering, η οποία διαθέτει την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που απαιτείται για τον αποτελεσματικό σχεδιασμό μιας εκδήλωσης, προσφέροντας υψηλού επιπέδου service και άριστες γαστρονομικές δημιουργίες που θα εντυπωσιάσουν και θα ευχαριστήσουν εσάς και τους προσκεκλημένους σας

 

OLON FULL FLAVOR EVENTS

OLON 02

 

Οι προτάσεις του Olon Full Flavor Events, χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες-τάσεις - στο Cocktail Party και στο σερβιριστό δείπνο ή εναλλακτικά την πολυτέλεια ενός πλούσιου μπουφέ. Για το Cocktail θα λέγαμε ότι εστιάζεστε κατευθείαν στην καρδιά της διασκέδασης καθώς έχετε ένα πάρτι όρθιο, με τους πρεσβύτερους σε λίγες ροτόντες και τους νεότερους μαζί με εσάς τους νεόνυμφους να βρίσκονται ένα μεγάλο μπαρ και απολαμβάνουν ιδιαίτερα κοκτέιλ και finger food. Κάποιοι μπορεί να κάθονται σε καναπέδες και άλλοι σε stools, με πολύ όμορφες διακοσμημένες κονσόλες. Πρόκειται ξεκάθαρα για μια τάση, ένα ατελείωτο πάρτι με πολύ χορό, ποτό αλλά και ποικιλία εδεσμάτων από τη μεσογειακή έως την Ασιατική κουζίνα.

Με τον ορισμό πολυτέλεια, που - κακά τα ψέματα, τις περισσότερες φορές είναι επιθυμία των γονιών και όχι του ζευγαριού – καταλήγουμε τις περισσότερες φορές σε μία μεγαλύτερη παραγωγή σε σχέση με ένα όρθιο Cocktail Party. Αυτό διότι υπάρχουν αμέτρητες επιλογές, τόσο σε εξοπλισμό - σερβίτσια και κεντρική διακόσμηση - όσο και στο μενού. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, καλό είναι να γνωρίζετε με σαφήνεια την οικονομική σας κατάσταση ώστε να μπορέσετε να έχετε επίγνωση του ποσού που μπορείτε να διαθέσετε. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να δουλέψετε από κοινού με τον διοργανωτή, ο οποίος θα σας προτείνει τις λύσεις που ταιριάζουν στις επιθυμίες σας αλλά και στον προϋπολογισμό σας.

 

OLON01

 

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ OLON FULL FLAVOR EVENTS

Χαρακτηριστικές γεύσεις από την μεσογειακή και διεθνή κουζίνα:
• Μοντέρνοι ντοματοκεφτέδες με μαγιονέζα φάβας και γλυκό σκόρδο
• Εντυπωσιακή τάρτα με λαχανικά τεμπούρα και κρέμα τσένταρ
• Μενταγιόν σολομού μαγειρεμένο στους 55 βαθμούς με σάλτσα μάνγκο, πορτοκάλι και φρέσκια γλυκιά πιπεριά
• Σαλάτα με τα βελανίδια τομάτας, κάπαρη, ελιές Καλαμών, ξινόγαλο Κρήτης, ρόκα και αρωμα- τικό ελαιόλαδο
• Ένα πολύ δημοφιλές είδος κρέατος είναι η μοσχαρίσια καραμελωμένη πικάνια, μαγειρεμέ- νη στους 55 βαθμούς, με σάλτσα από φρέσκα κεράσια και μύρτιλα
• Για τους λάτρεις του χοιρινού, χοιρινό κό- τσι σε κρούστα φρέσκων αρωματικών και τα χοιρινά πλευρά σε κρούστα ξηρών καρπών
• Αρακάς με σολομό μαρινέ με παντζάρι, πα- νακότα σπανάκι και τραγανό προσούτο

TRUE CATERING

tru catering 01

 

Για την ομάδα του TRUE Catering κάθε γάμος είναι μοναδικός, επομένως αποφεύγοντας κάθε χαρακτήρα τυποποίησης και μαζικότητας, αναλαμβάνει να δημιουργήσει το κατάλληλο προσωποποιημένο concept για το ζευγάρι. Οι προτάσεις που βασίζονται σε μία ολιστική προσέγγιση είναι το κλειδί για απίθανες γευστικές απολαύσεις και exclusive γαμήλια events. Η φιλοσοφία του TRUE Catering εστιάζει στη δημιουργία μίας πραγματικά μοναδικής εμπειρίας για το ζευγάρι και για τους προσκεκλημένους του, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, την εποχή, το χώρο και το στυλ που ταιριάζει στο κάθε γαμήλιο πάρτυ. Φυσικά δεν λείπει μία τουλάχιστον signature πρόταση εδέσματος ειδικά φτιαγμένη για το ζευγάρι. Είτε σχεδιάζετε ένα ανάλαφρο Boho γαμήλιο Beach Party είτε μία πιο κλασική δεξίωση, το TRUE Catering εξασφαλίζει ότι με τις γευστικές του δημιουργίες θα αφήσει και εσάς καθώς και τους καλεσμένους σας απόλυτα ευχαριστημένους. 

Με έμφαση στο πολύ καλής ποιότητας finger food και στα ποτά, η μαγεία του χαλαρού Beach Party συμπληρώνεται με τα πιο γευστικά εδέσματα εμπνευσμένα από το Street food, τη «μαμαδίστικη» κουζίνα ή τις γεύσεις από τις κουζίνες του κόσμου. Πανδαισία γεύσεων, κλασικές υγιεινές επιλογές και φινετσάτη εμφάνιση χαρακτηρίζουν το μενού μιας elegant δεξίωσης γάμου με προτάσεις που περιλαμβάνουν ένα μοναδικό ριζότο με ξύσμα λεμονιού και θαλασσινά ή ένα κριθαρώτο με μοσχαράκι που ετοιμάζεται παρουσία των καλεσμένων. Εξάλλου, η κορυφαία υπηρεσία του TRUE Catering δεν είναι άλλη από το live cooking που αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους καλεσμένους!

 

tru catering

 

Στα αγαπημένα πιάτα των ζευγαριών που έχουν εμπιστευτεί την TRUE Catering μέχρι σήμερα περιλαμβάνονται η πάπια με πιτάκια και λαχανικά, το μοσχαράκι «σιδηρόδρομος», η σφυρίδα σε «papillote», ο σολομός μαρινέ σε στρώμα από κινόα, τα mini black burgers με σουτζουκάκια κοτόπουλο και σάλτσα μουστάρδας και η αέρινη μίνι παύλοβα με κόκκινα φρούτα. Αυτό όμως που τελικά κάνει την εταιρεία TRUΕ Catering να ξεχωρίζει είναι η ζεστή και προσωποποιημένη προσέγγιση με προσήλωσή στην άριστη αισθητική, καθώς και η εξαιρετική σχέση ποιότητας- τιμής.

 

ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ CATERING

deipnosofistirion 1

 

Τo φαγητό στην γαμήλια δεξίωση είναι ένα από θέματα που απασχολεί για πολύ καιρό το ζευγάρι. Θα αρέσουν οι επιλογές που έκαναν και άλλες πολλές ερωτήσεις και άγχη για το φαγητό προκύπτουν την πιο σημαντική περίοδο της ζωής τους. Με υπεύθυνο γεύσης τον γνωστό σε όλους Δημήτρη Σκαρμούτσο, το Δειπνοσοφιστήριον Catering αναλαμβάνει τα πάντα γύρω από το φαγητό πάνω από 20 χρόνια τώρα, φυσικά σε στενή συνεργασία με το ζευγάρι. Άλλωστε ξεκινώντας από τα υλικά, το Δειπνοσοφιστήριον γνωρίζει πως οι πρώτες ύλες είναι το Α και το Ω στη γεύση. Μέρος της γαστρονομικής εμπειρίας είναι τα φρέσκα υλικά, από Έλληνες παραγωγούς, τα οποία κάνουν πάντα τη διαφορά σε όλα τα πιάτα, από τα ορεκτικά έως και το επιδόρπιο. Με τη βοήθεια του executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσου και της ομάδας του, δεν υπάρχουν περιορισμοί στις γευστικές προτάσεις που μπορούν να προσφερθούν σε έναν γάμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένας γάμος που η ομάδα του Catering έπρεπε να ετοιμάσει «γωνιές γεύσης» με έθνικ φαγητό απ’ όλες τις ηπείρους, πάντα φυσικά με το elegant food styling που αρμόζει σε κάθε δεξίωση. 

 

deipnosofistirion01

 

Νόστιμα mini canapés, salad bars, Tuscan style buffet και επιλογές vegan για εκείνους που δεν τρώνε κρέας, είναι μερικά από τα trends που έχει υιοθετήσει το Δειπνοσοφιστήριον Catering τα τελευταία χρόνια και έχει δώσει το δικό του twist για να τα προσαρμόσει σε κάθε ζευγάρι. Η συνταγή της επιτυχίας για κάθε menu μπορεί να έχει πολλά υλικά, όμως το Δειπνοσοφιστήριον Catering υπόσχεται να τα συνδυάσει όλα και να δώσει στο ζευγάρι τον γάμο των ονείρων του!

 

GOLDEN FOOD CONCEPT CATERING

gold

 

Τo Golden Food Concept catering και η έμπειρη ομάδα των chef με επικεφαλή τον executive chef της Jean Louis Capsalas, προσφέρουν την δυνατότητα επιλογής και συνδυασμού γεύσεων ανάμεσα από πλούσια μενού Ελληνικής, μεσογειακής αλλά και διεθνούς κουζίνας, με πρώτη προτεραιότητα την άριστη εξυπηρέτηση των καλεσμένων. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα της παραγωγής ποιοτικών εδεσμάτων, η δημιουργική ομάδα ακολουθεί αλλά και δημιουργεί τάσεις και concepts στις εκδηλώσεις χαράς και αναμνήσεων. Οι επιλογές σας για την ιδιαίτερη μέρα σας είναι πολλές ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, την προσωπική σας αισθητική, το χώρο και την εποχή. Ξεκινώντας από το κομψό tailor made μενού του Golden Gala και συνεχίζοντας με τα cocktail parties που συνοδεύονται είτε από εκλεπτυσμένο finger food είτε από το πιο fun street food, τo Golden Food Concept catering προσαρμόζει τις ανάγκες σας σε όλα τα menu. Άλλωστε, οι chic προσαρμογές ακόμα και στα street foods concepts είναι το προαπαιτούμενο ώστε έτσι η γαμήλια δεξίωσή σας να είναι απόλυτα άρτια από κάθε άποψη.

 

gold02

 

Επιπροσθέτως, το Golden Food Concept, σε συνεργασία και υπό την αυστηρή εποπτεία της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, δημιούργησε την υποδομή για την προετοιμασία και την διάθεση γευμάτων kosher. Ο εξειδικευμένος χώρος έχει κατοχυρωθεί αποκλειστικά σαν «Κουζίνα για Kosher», αποδίδοντας τη διαπίστευση ως το πιο υπεύθυνο Kosher Catering στην Eλλάδα. Το κύρος και η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάθε είδους εκδήλωση, αλλά και η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών είναι τα συστατικά που κάνουν τo Golden Food Concept catering να ξεχωρίζει και που ταυτόχρονα εγγυάται την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσή σας. Με πρωταγωνιστή την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αγάπη για νέες δημιουργίες μοναδικά φτιαγμένες για εσάς, στόχος τους δεν είναι τίποτε λιγότερο από την δημιουργία αναμνήσεων!

 Διαβάστε ακόμη 

Γαμήλιο Μενού - Πρακτικές συμβουλές για μενού με ... νου!

gamilio menou me nou

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /