ΟΛΟΝ Catering: Συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Πουλημένο για το restart της εστίασης

Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, ο χώρος της εστίασης κάνει restart δυναμικά και είναι πανέτοιμος για την wedding season 2020 που τώρα ξεκινά. Ο Αλέξανδρος Πουλημένος, ιδιοκτήτης του ΟΛΟΝ Catering μας μιλά για τη νέα εποχή στο χώρο της εστίασης.

OLON MELISSOURGOS

olon catering 11

- Έχουν ήδη ξεκινήσει την επαναλειτουργία τους αρκετοί κλάδοι, ανάμεσά τους και ο κλάδος της εστίασης, πως αισθάνεστε γι’ αυτό;

Πριν από οτιδήποτε, θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να παραδεχτούμε πως όλοι, λιγότερο ή περισσότερο, φοβηθήκαμε για την υγεία, τόσο τη δική μας όσο και των αγαπημένων μας προσώπων! Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση ως χώρα, να ανήκουμε στις ασφαλέστερες του πλανήτη και αυτό είναι μία νίκη που κοπιάσαμε πολύ για να κατακτήσουμε! Και για να παραμείνουμε εκεί, είναι ευθύνη όλων μας να τηρήσουμε τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής.

- Στην μετά την καραντίνα εποχή, θεωρείτε ότι έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές σας;

Ως έμπειροι επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης και ειδικότερα στην τροφοδοσία πολυάριθμων εκδηλώσεων, συνεχίζουμε με ευλάβεια να πράττουμε όλα όσα ορίζει η σχετική νομοθεσία, αλλά και οι έκτακτες οδηγίες.

reef athens riviera 05

- Ποια είναι τα νέα δεδομένα στο χώρο της εστίασης μετά τον κορωνοϊό; Ποια είναι να νέα μέτρα που προστίθενται;

Όπως ανέφερα και παραπάνω συνεχίζουμε να ακολουθούμε ευλαβικά όσα προστάζει η νομοθεσία. Άλλωστε η υγιεινή και η καθαριότητα αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες για την ΟΛΟΝ Catering. Πέραν τούτου, έχουν προστεθεί και μερικά νέα έκτακτα μέτρα που αποσκοπούν στην ασφάλεια όλων. Ποιο αναλυτικά:

- Εφαρμόζεται απαραιτήτως η χρήση γαντιών κα μασκών από όλο το προσωπικό
- Τηρείται αυστηρά το ανώτατο όριο ατόμων ανά τραπέζι, που είναι τα 6 άτομα. Εξαίρεση αποτελούν οι οικογένειες με παιδιά, όπου δεν προκύπτει αριθμητικό όριο
- Εφαρμόζεται απόσταση 1,7 μ. μεταξύ των τραπεζιών
- Τηρείται απόσταση ασφαλείας ανάμεσα στα άτομα που είναι σε αναμονή σερβιρίσματος στο μπουφέ

reef athens riviera 14

- Θεωρείτε ότι ένα μενού μπουφέ είναι λιγότερο ασφαλές από ένα σερβιριστό μενού;

Δεν θεωρώ ότι ο μπουφές είναι μια λιγότερο ασφαλή επιλογή, αρκεί φυσικά να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και να υπάρχει η κατάλληλη επίβλεψη. Αυτό που προτείνουμε στα ζευγάρια που επιθυμούν μενού μπουφέ είναι να επιβλέπεται το σερβίρισμα από το προσωπικό μας, το οποίο φορώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό (μάσκα και γάντια) θα βοηθά τους καλεσμένους να σερβιριστούν.

- Θα θέλετε να πείτε κάτι στα μελλόνυμφα ζευγάρια;

Αυτό που θέλω να πω σε όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια είναι ότι τα μέτρα δεν ήρθαν στη ζωή μας για να μας εμποδίσουν από το να περνάμε όμορφα και να διασκεδάζουμε. Ήρθαν για να μας προστατεύσουν και να μας βοηθήσουν να εξαλείψουμε μία από τις σημαντικότερες απειλές, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η τήρηση τους δεν προκύπτει από το φόβο του νόμου και των σχετικών κυρώσεων, αλλά από τη συναίσθηση της αξίας της υγείας μας. Εμείς στην ΟΛΟΝ Catering είμαστε περήφανοι υποστηρικτές των μέτρων και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας, με τον ίδιο ζήλο και με το ίδιο χαμόγελο - έστω και αν αυτό θα παραμείνει για λίγο κρυμμένο πίσω από την προστατευτική μάσκα!

sea soul 2020 04

ΟΛΟΝ Catering

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /