5 συμβουλές της τελευταίας στιγμής για τον καλοκαιρινό σας γάμο!

Νομίζετε ότι είναι όλα οργανωμένα τέλεια! Είστε έτοιμοι για την μεγάλη στιγμή και το μόνο ου μπορείτε να φανταστείτε είναι ότι θα καταπλήξετε τα πλήθη κι αυτή θα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας. Κι αν κάτι πάει στραβά;

Ο θυμόσοφος λαός λέει ότι όταν εμείς κάνουμε σχέδια, η ζωή γελάει. Υπάρχουν μερικά θέματα που θα πρέπει να έχετε προβλέψει. Από την ανθοδέσμη που λόγω του καύσωνα θα... καταρρεύσει πριν την ώρα της μέχρι το σμήνος κουνουπιών που ενδέχεται να επιτεθεί στους καλεσμένους! Ακολουθήστε λοιπόν τις παρακάτω συμβουλές για να είστε έτοιμοι για όλα!

c-modern-summer-wedding-in-the-yarra-valley-56.jpg

 

1. Λίγα λουλούδια παραπάνω
ίσως σας το προτείνει και ο ανθοπώλης. Θα ήταν χρήσιμο να έχετε μία εφεδρική ανθοδέσμη σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και μία επιπλέον μπουτονιέρα για τον γαμπρό. Η μπουτονιέρα είναι ιδιαίτερα εύθραυστη, αφού χρειάζεται όχι μόνο να αντέξει τις υψηλές θερμοκρασίες αλλά και την πίεση από τις αγκαλιές που θα δέχεται από φίλους και συγγενείς ο γαμπρός.


2. Κι αν εκείνη την ημέρα έχει καύσωνα;
Το καλοκαίρι είναι εξαιρετικό για έναν εξωτερικό γάμο μόνο που πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος του καύσωνα. Ανεμιστήρες, ομπρέλες και δροσερές πετσέτες πρέπει να βρίσκονται στη διάθεση των καλεσμένων σας. Προστατεύστε τους από τον ήλιο και την υπερβολική ζέστη με κάθε τρόπο. Μιλήστε με τους ειδικούς συνεργάτες που οργανώνουν τον γάμο σας.


3. Προσφέρετε αναζωογονητικά ποτά
Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσφέρετε στους επισκέπτες ένα δροσιστικό ποτό για να πιουν πριν ξεκινήσει η τελετή. Φρέσκος χυμός λεμονιού με μέντα, χυμοί εσπεριδοειδών, παγωτίνια και γρανίτες θα ανεβάσουν τη διάθεση και θα κατεβάσουν τη θερμοκρασία.

 

nashville-summer-wedding-lows-bridal-seafoam-blue-amy-hunter-9.jpg


4. Αντιμετωπίστε τον ιδρώτα
Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να είναι οι καλεσμένοι σας ιδρωμένοι. Εκτός από τη δυσθυμία που θα τους δημιουργηθεί, η εικόνα στις φωτογραφίες σας δεν θα είναι και η καλύτερη. Φροντίστε να υπάρχουν σε πολλά σημεία υγρά χαρτομάντηλα ώστε να μπορούν να σκουπιστούν αλλά και να δροσιστούν.


5. Ο μεγαλύτερος εχθρός
Τα κουνούπια! Την ώρα που διασκεδάζετε ένα σμήνος τσιμπάει τους καλεσμένους κι εσάς κι αρχίζετε να χορεύετε τον χορό των κουνουπιών! Ειδικά την ώρα που ο ήλιος πέφτει κι εσείς απολαμβάνετε το δειλινό, εκείνα ξυπνούν διψασμένα. Φροντίστε να υπάρχουν στο χώρο ειδικά αντικουνουπικά κεριά και αφήστε πάνω σε κάθε ροτόντα από ένα εντομοαπωθητικό σπρέι.

Pin It