Γάμος στο Κτήμα Αργιθέα στη Παιανία - υψηλή αισθητική, πολυτελής και άρτια υποδομή φιλοξενίας συνθέτουν μία αξέχαστη βραδιά.

Το κτήμα Αργιθέα βρίσκεται στο 17ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Σπάτων κοντά στην Κάντζα με εύκολη πρόσβαση και από την έξοδο Νο 17 της Αττικής Οδού.

Μέσα σε μία έκταση 10 στρεμμάτων από προστατευόμενους αμπελώνες, το κτήμα Αργιθέα προσφέρει μοναδική και υπέροχη θέα. Επιπλέον, το γραφικό εξωκλήσι της Παναγιάς Μισοσπορίτισσας σας δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε το μυστήριο του γάμου η της βάπτισης δίπλα στον χώρο της δεξίωσης.

Η υψηλή αισθητική, η άρτια υποδομή σε συνδυασμό με την προσωπική φροντίδα, τον επαγγελματισμό και την πολυετή εμπειρία 17 ετών των ανθρώπων του κτήματος Αργιθέα,  αποτελούν εγγύηση για την απόλυτη επιτυχία της δεξίωσης σας.

Lounge διάθεση με δρύινο bar και αναπαυτικούς καναπέδες στον εσωτερικό χώρο, εντυπωσιακό bar μπροστά στην πισίνα με ανάλογη διακόσμηση είναι μερικά από τα χαρακτηρικστικά που συνθέτουν την ιδανική ατμόσφαιρα για την δεξίωση του γάμου σας η βάπτισης αλλά και κάθε είδους επαγγελματικού event.

 

arg 135

argithea table may new photo IMG 3259

argithea new 850 eswteriki 01 2

ktima argithea 900 entrance2

argithea winery 800 03

  ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΑΡΓΙΘΕΑ ή ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /