Μενού γάμου 2022 από την ΟΛΟΝ Full Flavor Events -υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι με μεσογειακές γεύσεις

Ως φιλόξενοι Έλληνες, το ΟΛΟΝ Catering γνωρίζει πως το καλό φαγητό και ποτό είναι οι πιο σημαντικές απολαύσεις που μπορεί κανείς να προσφέρει στους καλεσμένους του!
Με αφοσίωση μας «ταξιδεύουν» σε έναν κόσμο γεύσεων υψηλής ποιότητας, κάνοντας κάθε κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση αξέχαστη! Παρέχοντας
άψογα σχεδιασμένα μενού, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, το ΟΛΟΝ Catering «χτίζει» την εκδήλωση που επιθυμείτε, κάνοντάς σας τους καλύτερους οικοδεσπότες.

OLON TABLE SET UP VEGETABLES LM1 4620

 

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΜΕΝΟΥ
Τελευταία παρατηρείται μια στροφή σε πιο χαλαρού ύφους μενού με απλές, μοντέρνες γεύσεις με έντονα μεσογειακά στοιχεία. Παράλληλα vegetarian και healthy μενού με ελληνικές πρώτες ύλες, είναι ανάμεσα στις δημοφιλέστερες επιλογές των ζευγαριών, ενώ cocktail parties με finger ή street food αλλά και brunch parties με cocktail bar, δίνουν την αίσθηση περισσότερο ενός πάρτι παρά γαμήλιας δεξίωσης.

 

OLON CHEF 07 PAELLIA SINGLE LM1 4815

Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕΝΟΥ
Οι προτάσεις του ΟΛΟΝ Catering γεννώνται κάθε φορά μέσα από την προσωπική επαφή με το ζευγάρι. Οι επιθυμίες τους σε συνδυασμό με τον χώρο και το στυλ που θα έχει η δεξίωση αλλά και το budget, είναι οι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή του μενού. Επιπλέον ο τόπος καταγωγής ή τυχόν έθιμα που επιθυμεί να ακολουθήσει το ζευγάρι, μπορούν να επηρεάσουν την επιλογή. Όλα αυτά σε συνδυασμό και με την εποχικότητα αλλά και την πολυετή εμπειρία, δημιουργούν ένα προσωποποιημένο μενού με την σφραγίδα και την ποιότητα του ΟΛΟΝ catering.

olon seafood 02 LM1 4657

olon plate shrimp 04 LM1 4749 Αντιγραφή

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΟΝ CATERING
Στην περίπτωση του σερβιριστού μενού, προτείνεται ως πρώτο πιάτο το Ριζότο σφυρίδας με mango αρωματισμένο με ginger chives lime, ενώ ως κυρίως το Βοδινό φιλέτο με σάλτσα από παλαιωμένο Porto κρασιά και φρέσκια τρούφα,
συνοδευόμενο από baby λαχανικά εποχής και πατατούλες chateau. Στην περίπτωση του μπουφέ, δημοφιλή είναι τα l ive cooking πιάτα Ριζότο με μανιτάρια porcini & λάδι τρούφας και η χοιρινή πανσέτα, καραμελωμένη με ξηρούς καρπούς.

 

olon paelia 03 LM1 4696 Αντιγραφή

          ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΛΟΝ FULL FLAVOR EVENTS 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /