Κτήμα Ανεμολίθι: Ονειρεμένος γάμος σε έναν καταπράσινο παράδεισο μόνο 90 λεπτά από την Αθήνα

Για όσους αναζητάτε μια απόδραση από την Αθήνα, το «Κτήμα Ανεμολίθι» σας περιμένει για να φιλοξενήσει μια μαγευτική γαμήλια δεξίωση. Ο ιδιαίτερος αυτός χώρος, που φέρει τα χαρακτηριστικότερα γνωρίσματα του Λουτρακίου,σμιλεύτηκε από εξειδικευμένους παλαιούς τεχνίτες με συγκολλητική ουσία την αγάπη των ιδιοκτητών του, αλλά και από μοναδικά φυσικά υλικά: πέτρες από τα Γεράνεια, τα Ιωάννινα και την Άρτα, σε συνδυασμό με υλικά παλαιών κατεδαφισμένων κατοικιών συνέθεσαν το κτίσμα. Έτσι, δημιουργήθηκε πριν από δύο δεκαετίες στο Λουτράκι Κορινθίας, μια ανάσα από τον αστικό ιστό των Αθηνών, αυτός ο καταπράσινος χώρος με ποικίλα είδη φυτών, συγκεντρωμένα από διαφορετικά σημεία του κόσμου.

 

Από το 2019 ο κήπος του Κτήματος, περιμετρικά της πισίνας, αλλά και του barbeque βρίσκεται στη διάθεσή σας για τη διοργάνωση ανεπανάλιπτων εκδηλώσεων, όπως γάμους, βαπτίσεις, pre- wedding events, bachelor & bachelorette parties, καθώς και για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.  Η τέλεση του μυστηρίου μπορεί να πραγματοποιηθεί στην όμορφη Εκκλησία που βρίσκεται στο χώρο, ενώ στο γαμήλιο πάρτι η πίστα χορού θα παρασύρει εσάς, αλλά και όλους του καλεσμένους.  Το «Κτήμα Ανεμολίθι» στο πρώτο επίπεδο μπορεί να φιλοξενήσει 400 άτομα banquet, ενώ στο δεύτερο επίπεδο έως και 150 καθήμενους.  Ανεξάρτητο διαμέρισμα για τους πλέον νεόνυμφους θα βρείτε επίσης στο «Κτήμα Ανεμολίθι». Μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών θα φροντίσει την επιτυχία της δεξίωσή σας, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

 

Όπως λένε και οι ίδιοι: «Καθετί νέο πρέπει να ξεκινά με θετική ενέργεια, ενέργεια που η μοναδική ομορφιά του χώρου μας, είναι έτοιμη να σας προσφέρει. Για τις πιο σημαντικές και ξεχωριστές στιγμές σας, ένα ονειρικό σκηνικό σας περιμένει να τον απολαύσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε το ιδανικό αποτέλεσμα, που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες, με συνέπεια και σεβασμό στην προσωπικότητά και τις δικές σας ανάγκες». 

anemolithi12

anemolithi07

anemolithi03

anemolithi19

anemolithi02

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /