"Hταν Καιρός" Μάνη: Ρομαντική bridal δεξίωση στην καρδιά της Μανιάτικης γης

Πλαισιωμένο από επιβλητική ομορφιά και ακαταμάχητη θέα στη θάλασσα, είναι το απόλυτο wedding venue για εσάς.

 

Αν ονειρεύεστε έναν μοναδικό προορισμό για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας, τότε το “Ήταν Καιρός”, χτισμένο στην καρδιά της Μάνης, πλαισιωμένο από επιβλητική ομορφιά και ακαταμάχητη θέα στη θάλασσα, είναι το απόλυτο wedding venue για εσάς. Συνώνυμο της μανιάτικης φιλοξενίας, ένα περιβάλλον οικείο και εντυπωσιακό, με έντονα vibes ρομαντισμού και ιδιαίτερη αισθητική, άρτια εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον όπου πρωταγωνιστεί η ελιά και η πέτρα, θα αγκαλιάσει αριστοτεχνικά και το δικό σας παραμύθι.

Στο ”Ήταν Καιρός” θα βρείτε όλα αυτά τα στοιχεία που αναζητάτε για μια αξέχαστη, ονειρεμένη, γαμήλια δεξίωση γάμου, για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Εκλεπτυσμένες γεύσεις από μια ομάδα καταξιωμένων chef, δημιουργούν για εσάς εξατομικευμένα μενού inspired από το μεγαλείο της μεσογειακής κουζίνας, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Η άριστη εξυπηρέτηση και ο ασυναγώνιστος επαγγελματισμός του έμπειρου προσωπικού, θα κάνουν την πιο σημαντική σας μέρα, μια υπέροχη εμπειρία ζωής. Στον εσωτερικό χώρο του, μπορούν να φιλοξενηθούν εκδηλώσεις έως 280 ατόμων, ενώ ο εξωτερικός χώρος έχει τη δυναμική να φιλοξενήσει μέχρι και 800 άτομα.

Ο απόλυτος bridal προορισμός και από τους κορυφαίους της περιοχής, διαθέτει επίσης outdoor catering για να σας προσφέρει το menu του αρραβώνα ή της βάπτισης, του pre wedding party αλλά και κάθε event όπου απαιτούνται, υψηλής ποιότητας εδέσματα και σε όποιον χώρο εσείς επιθυμείτε. Εάν αναζητάτε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ένα μαγικό, παραμυθένιο περιβάλλον, με έντονο το ερωτικό στοιχείο και την αξεπέραστη γοητεία της Μανιάτικης γης, τότε “Ήταν καιρός” να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει!

 

ike01

ITAN KEROS ARIA CATERING

ITAN KEROS ARIA CAT 03

ITAN KEROS ARIA CAT 04

ITAN KEROS ARIA CAT 06

IKE 07

                                                                                                 ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ "ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ" ΕΔΩ

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /