Λάμψη και γαστρονομία από την Olon Full Flavor Events στο εντυπωσιακό event της Louis Vuitton

Με μεγάλη εμπειρία σε κάθε τύπο events, από γαμήλιες δεξιώσεις μέχρι high profile parties, η Olon Full Flavor Events είναι συνώνυμο με την υπεροχή στη διοργάνωση και των πιο απαιτητικών εκδηλώσεων.

Την Ελλάδα επέλεξε ο οίκος Louis Vuitton για να αποκαλύψει τη νέα high jewellery collection του και φρόντισε να δημιουργήσει ένα φαντασμαγορικό event με άρωμα Ελλάδας. Χάρη στην σημαντική εμπειρία σε κάθε είδους πολιτιστική και κοινωνική εκδήλωση, η Olon Full Flavor Events επιλέχθηκε ως κύριος συνεργάτης στη διοργάνωση του παγκοσμίου κλάσης event για την παρουσίαση της σειράς πολύτιμων κοσμημάτων, που σχεδίασε η Artistic Director για ρολόγια και κοσμήματα του οίκου. Το εντυπωσιακό event πραγματοποιήθηκε σε ένα εμβληματικό μνημείο της πρωτεύουσας, το Ηρώδειο και στο Amanzoe, με την επιμέλεια του παγκοσμίου φήμης event organizer και πρεσβευτή του Ελληνικού τουρισμού Omar Cheriff (OC TRAVEL).

 

olonlouisvu04 

olonlouisvu01

olonlouisvu02

olonlouisvu03

 

Με τη σφραγίδα της Olon Full Flavor Events διοργανώθηκαν οι δύο high profile εκδηλώσεις κερδίζοντας τις εντυπώσεις των λαμπερών καλεσμένων, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την πολυτέλεια και την κομψότητα που χαρακτηρίζουν τον οίκο Louis Vuitton. H ομάδα της Olon Full Flavor Events υποστήριξε τις exclusive εκδηλώσεις των παγκοσμίου φήμης Chefs Mauro Colagreco και Jean Imbert, οι οποίες φιλοξενήθηκαν στο Amanzoe Hotel.

 

olonlouisvu05

olonlouisvu06

olonlouisvu15

olonlouisvu07

 olonlouisvu08

olonlouisvu09

  

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Σ. Πουλημένος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Olon Full Flavor Events δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που επιλεχθήκαμε ως κύριος συνεργάτης της Louis Vuitton σε ένα τόσο απαιτητικό event υψηλών προδιαγραφών. Η αφοσίωση της ομάδας μας και η τεχνογνωσία μας συνετέλεσαν στο να ζωντανέψει το όραμα της Louis Vuitton, καθιστώντας την όλη συνεργασία ως απόλυτα επιτυχημένη. Ευχόμαστε να αποτελέσει το συγκεκριμένο γεγονός την ευκαιρία να φιλοξενήσει η χώρα μας αντίστοιχα events στο μέλλον. Από την πλευρά της, η Olon Full Flavor Eventsκαθιερώνεται ως ένας έμπειρος συνεργάτης στην κόσμο των πολυτελών εκδηλώσεων, παγκοσμίου κλάσης και δεσμευόμαστε για την παροχή άρτιων παροχών εμπειρίας κοινού».

 

olonlouisvu10

Αλέξανδρος Σ. Πουλημένος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Olon Full Flavor Events

 

olonlouisvu11

olonlouisvu12

olonlouisvu13

olonlouisvu14

 

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ OLON FULL FLAVOR EVENTS ΕΔΩ

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /