Αίγλη Ζαππείου

Αίγλη Α.Ε., Κήπος Ζαππείου, Αθήνα
210 3369300
210 3252952
Contact Αίγλη Ζαππείου

Ο Γάμος που έχετε ονειρευτεί, στην Αίγλη Ζαππείου!

Σε έναν ιστορικό χώρο, που όμοιός του δεν υπάρχει στην Αθήνα, στον πιο όμορφο και καταπράσινο κήπο της πόλης, η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας θα είναι σίγουρα και η πιο όμορφη!

H προσήλωσή μας στην εξαιρετική ποιότητα των υλικών και των υπηρεσιών και η πολυετής μας εμπειρία δημιουργούν τις ομορφότερες αναμνήσεις για εσάς - δημιουργούν πάντα το καλύτερο!

Ανακαλύψτε:

  • την πρωτοπορία στη δημιουργία ευφάνταστων γαστρονομικών προτάσεων στην πιο απροσδόκητη σχέση ποιότητας – τιμής
  • γεύσεις βασισμένες σε αγνά και φρέσκα υλικά, που διατηρούν την ποιότητα και τη δημιουργικότητα της παρουσίασής τους ανεξαρτήτως συνθηκών
  • εξαιρετικές τούρτες και γλυκές δημιουργίες που θα σας αποπλανήσουν, από τους pastry chef της Αίγλης Ζαππείου, οι οποίοι μετατρέπουν τη φαντασία σας σε γεύση
  • υπέροχα κρασιά του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα
  • τις αμέτρητες δυνατότητες που σας προσφέρονται για outdoor υπηρεσίες (catering) σε οποιοδήποτε χώρο της δικής σας επιλογής ή στους ιδιαίτερους εξωτερικούς χώρους που έχει επιλέξει ειδικά για εσάς η Αίγλη Ζαππείου.

H διακριτική πολυτέλεια της αίθουσας "Ολυμπία", η ζεστή ατμόσφαιρα της αίθουσας "Prive", η μοναδική ευελιξία της αίθουσας "Πρωτέας", δημιουργούν ιδανικούς χώρους για υψηλών απαιτήσεων γαμήλιες δεξιώσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες…

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν ο καιρός το επιτρέπει, ο εξωτερικός χώρος “Acropolis View”, το εστιατόριο ελληνικής κουζίνας “Αίγλη Εστιατόριο” καθώς και ο ατμοσφαιρικός χώρος του “Aegli Garden” είναι εξίσου ιδανικές επιλογές για την οργάνωση μιας πραγματικά μαγικής βραδιάς με διακριτική, ατμοσφαιρική πολυτέλεια.

Οι αναπάντεχα προσιτές τιμές των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες μας αναδεικνύουν την Αίγλη Ζαππείου ως την καλύτερη επιλογή για τη δική σας εκδήλωση.

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /