Ελένη & Κωνσταντίνος – Γάμος μέσα στη φύση και δεξίωση κάτω από τον έναστρο ουρανό του Κτήματος Ανθηδών

Η Ελένη και ο Κωνσταντίνος επισφράγισαν την αγάπη τους  με ένα γάμο γεμάτο χαρά, μαγεία και συγκίνηση.

 

Η Ελένη και ο Κωνσταντίνος έζησαν τη μεγάλη τους μέρα όπως ακριβώς την είχαν ονειρευτεί. Από το πρώτο φως του πρωινού μέχρι τον τελευταίο χορό, όλα κύλησαν με τρόπο που, και όπως μας είπε η Ελένη, «δύσκολα περιγράφεται με λόγια»∙ γεμάτα συγκίνηση, χαρά, αγάπη και στιγμές μοναδικές δίπλα σε αγαπημένα πρόσωπα.

Η στέψη τελέστηκε στον Άγιο Γεώργιο Ανθηδών, κάτω από τον ίσκιο μιας αιωνόβιας ελιάς, σε ένα περιβάλλον γνήσιας φυσικής ομορφιάς.

Η δεξίωση ακολούθησε στο Κτήμα Ανθηδών καθώς ο ήλιος έδυε, με τον ουρανό να πλημμυρίζει χρώματα που μόνο η φύση θα μπορούσε να ζωγραφίσει. Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα χάρισε στον χώρο μια αύρα απερίγραπτα ρομαντική. Η θέα προς το καταπράσινο τοπίο, το φως που χανόταν στον ορίζοντα και ο έναστρος ουρανός που ακολούθησε, συνέθεσαν μια ατμόσφαιρα σχεδόν κινηματογραφική. Η άριστη παρουσία και η διακριτική φροντίδα του προσωπικού του Κτήματος ολοκλήρωσαν την εμπειρία, κάνοντας τη βραδιά πραγματικά αψεγάδιαστη.

Η συνεργασία με τους επαγγελματίες υπήρξε άψογη: η Momentievents φρόντισε τον στολισμό σε ivoire τόνους με λεπτότητα και έμπνευση, ενώ η ομάδα της Cult Pics αποτύπωσε με τον φακό της κάθε συναίσθημα, κάθε μοναδική στιγμή. Έτσι, οι νεόνυμφοι μπόρεσαν να νιώσουν ήρεμοι, παρόντες στη στιγμή και να απολαύσουν την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους.

 

CP 01

CP 02

CP 03

CP 04

CP 05

CP 07

 

CP 06

CP 09

CP 10

CP 11

CP 12

CP 13

CP 14

CP 14A

olive isaias. 750 jpg

CP 15

anthidon new 01 couple 750 1

CP 23

CP 19

CP 22

CP 23

CP 16

CP 17

CP 18

CP 20

CP 21

CP 27

CP 28 RES 750

CP 27A. 750 jpg

CP 28

Bridal Dress: Anna Antonopoulou @antonopoulou_wedding
Groom’s Attire: Hugo Boss @hugoboss
Hair Stylist: @sara_hair_styles
Make-up artist: @kalliope.oikonomou
Photography & Video: www.cultpics.gr 
Decoration: @momentievents
Florals: @momentievents
Chapel: Άγιος Γεώργιος Ανθηδών
Reception Venue: Ktima Anthidon
Pastries: @gounaropoulos_pastry_catering
Sound & Music: @tasosparasidis

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /