Εxotic Destinations από την Εxotic Tours

Bali


Θέρετρα καλά κρυμμένα στην πυκνή βλάστηση, wind surfing στα κύματα, οι συγκλονιστικές παραλίες ατελείωτων χιλιομέτρων, ζούγκλα με extreme sports, τα διασημότερα γήπεδα γκολφ, τροπική βλάστηση, παραδοσιακή αρχιτεκτονική, η πολυτέλεια των luxurius resorts, θρησκευτική παράδοση, ιδιαίτερη κουζίνα, οι ζεστοί άνθρωποι. Βρίσκεσαι φυσικά στο Μπαλί.

Το μαργαριτάρι που αρμενίζει στον Ινδικό ή ακόμη και Νησί των Θεών. Τροπικό και μαγικό Νησί για το ιδανικό Γαμήλιο Ταξίδι. Τροπική βλάστηση, χαμογελαστοί άνθρωποι, ενεργά ηφαίστεια, ναοί, μαγευτικές παραλίες, ξακουστά spa, πολυτελείς υπηρεσίες, αξεπέραστα ξενοδοχεία resorts, συνθέτουν την απόλυτη συνταγή επιτυχίας του ταξιδιού σας.

Το Μπαλί εδώ και χρόνια θεωρείται ο BEST SELLER προορισμός των γαμήλιων ταξιδίων

Singapore


Στην Σιγκαπούρη οι σύγχρονες υποδομές, η υποδειγματική καθαριότητα, τα πολυτελή εμπορικά κέντρα, τα τεράστια πάρκα, τα μοδάτα desigh hotels και η κοινωνική συνείδηση των πολιτών συνδυάζονται αρμονικά με τους πολύχρωμους δρόμους της Chinatown, τους μάντεις της τύχης, τους μάγους, τους καλλιγράφους και τους πιστούς των ναών.

Η «πόλη των λιονταριών» ή « Νησί των ορχιδέων» έχει τρομερή οικονομική και εμπορική δύναμη και είναι ο «ασιατικός ναός» των απανταχού shopaholic. Μπορείς ν' αγοράσεις στη Μικρή Ινδία το καλύτερο υφασμάτινο σάρι στον κόσμο, να βρεις τα καλύτερα ηλεκτρονικά του κόσμου και να κάνεις δικά σου ρολόγια  και κοσμήματα σε σκανδαλώδεις ευκαιρίες! Έχει εμβληματικά εστιατόρια, ανύπαρκτο κυκλοφοριακό πρόβλημα, εξωτικούς κήπους και ίσως το μοναδικό στον κόσμο ζωολογικό κήπο, στον οποίο τα ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα!

 Ο συνδυασμός Μπαλί-Σιγκαπούρη συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προορισμούς στα Γαμήλια Ταξίδια!

 Η Exotic Tours προσφέρει καθημερινές αναχωρήσεις για Μπαλί και Σιγκαπούρη με ιδιαίτερες παροχές στα Γαμήλια Ταξίδια
www.exotictours.gr 

Pin It