Στη δημοσιότητα άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο Νταϊάνας-Κάρολου

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γάμο της λαίδης Νταϊάνα και του πρίγκιπα Κάρολου δόθηκαν στη δημοσιότητα επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την τρυφερή φύση της αγαπημένης λαίδης της Βρετανίας.

 Οι φωτογραφίες απαθανατίζουν τις στιγμές λίγο μετά το γάμο στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η υπέρλαμπρη Νταϊάνα φαίνεται να παρηγορεί την πιο μικρή της παράνυφο. Η 5χρονη Κλημεντίνη δείχνει στενοχωρημένη και η Νταϊάνα της μιλά τρυφερά και την παίρνει αγκαλιά για να την παρηγορήσει. 

Αυτές οι φωτογραφίες έως τώρα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Η σχέση της με την βασίλισσα Ελισάβετ, που λίγα λεπτά νωρίτερα έγινε κι επίσημα πεθερά της, δείχνει ανέφελη. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες, η βασίλισσα παρακολουθεί από μία μικρή ασπρόμαυρη τηλεόραση τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί κοντά στο παλάτι για να γιορτάσουν με το δικό τους τρόπο το γάμο του πρίγκιπα.

Ο γάμος της πριγκίπισσας της Ουαλίας με τον αγαπημένο της πρίγκιπα έγινε το 1981 και οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί από κάποιον συγγενή που ήταν και ο μόνος στον οποίο είχε δοθεί άδεια να απαθανατίσει τις στιγμές πριν και μετά το μυστήριο.

Δείτε τις φωτογραφίες

diana1085 1

 

diana1086

diana1081

diana1082

 

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /