Anemos Luxury Grand Resort

Kavros Beach - Georgioupolis 73 007 Chania, Crete
+30 28250 62550, +30 28250 83024
Contact Anemos Luxury Grand Resort

Anemos Luxury Grand Resort Crete- Πολυτέλεια, άνεση και η άψογη οργάνωση του γάμου σας στη Κρήτη!

FEEL THE AIR OF LUXURY

Το Anemos Luxury Grand Resort είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων με πολυτελείς σουίτες και Spa το οποίο βρίσκεται δίπλα στο χωριό Γεωργιούπολη στα Χανιά, σε μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Κρήτης, στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού, με μαγευτική θέα στα Λευκά Όρη και το Κρητικό Πέλαγος.

ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ

Αν ονειρεύεστε ένα παραμυθένιο ταξίδι του μέλιτος που συνδυάζει την πολυτέλεια με το μοναδικό φυσικό σκηνικό, το Anemos Luxury Grand Resort είναι ο παραθαλάσσιος παράδεισος που αναζητάτε. Απολαύστε το πλούσιο πρωινό σας στην ιδιωτικότητα του δωματίου σας, χαλαρώστε με τα μοναδικά πακέτα μασάζ ζευγαριού στο Spa του ξενοδοχείου, δοκιμάστε ένα δροσιστικό κοκτέιλ στην αμμώδη παραλία του θέρετρου και ολοκληρώστε τη βραδιά σας με ένα εξαίσιο ιδιωτικό δείπνο κάτω από τα αστέρια.

ΓΑΜΟΣ

Ο μοναδικός φωτισμός των κτιρίων του ξενοδοχείου με το σαγηνευτικό παιχνίδι χρωμάτων, αιχμαλωτίζει τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή.Το επιβλητικό παρεκκλήσι της Αγίας Σοφίας εντός των εγκαταστάσεων του resort, θα επισημοποιήσει τα δεσμά του γάμου σας ξυπνώντας τα πιο όμορφα συναισθήματα σε σας και τους καλεσμένους σας.Η έμπειρη ομάδα του Anemos Resort θα φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες της γαμήλιας τελετής και θα είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή ώστε να εξασφαλίσει ότι αυτή η μέρα θα σας μείνει αξέχαστη. Οι συνεργαζόμενοι επαγγελματίες του ξενοδοχείου αναλαμβάνουν από το νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ, το bachelor, τις υπηρεσίες σπα μέχρι και ολόκληρη τη διοργάνωση της πιο ξεχωριστής μέρας της ζωής σας.Οι ευρύχωρες και πολυτελείς εγκαταστάσεις γύρω από τις πισίνες και την όμορφη παραλία της Γεωργιούπολης, εγγυώνται την επιτυχία της δεξίωσής σας. Οι γευστικές προτάσεις του σεφ, υπόσχονται γαστρονομικές εμπειρίες οι οποίες θα είναι υπεράνω των προσδοκιών σας.

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /