EK Jewelry: Κοσμήματα που συνοδεύουν τις πιο πολύτιμες στιγμές σας όπως αυτή του γάμου σας

Από την πρόταση γάμου μέχρι την μεγάλη μέρα, η Ek Jewelry συντροφεύει τις πιο όμορφες και σημαντικές σας στιγμές! 

Η minimal αισθητική, η τελειότητα σε κάθε λεπτομέρεια, τα πολύτιμα υλικά και η ασύγκριτη πολυτέλεια των συλλογών, γίνονται μάρτυρες της δικής σας πιο όμορφης ιστορίας. Επιλέξτε μονόπετρα, βέρες αλλά και κοσμήματα κάθε είδους φτιαγμένα από πολύτιμους λίθους σε μοντέρνους σχεδιασμούς που τονίζουν την προσωπικότητα και μαγνητίζουν το βλέμμα. Αναδείξτε μια τέλεια νυφική εμφάνιση, επιλέγοντας κοσμήματα που με τη λάμψη τους και τη μοναδικότητά τους θα χαρίσουν ένα luxury look για την πιο ξεχωριστή σας ημέρα.

Ο κόσμος του κοσμήματος είναι τόσο ξεχωριστός όσο εσείς. Γι' αυτό τα τελευταία 25 χρόνια η Ek Jewelry δημιουργεί κομμάτια που συνοδεύουν τις δικές σας ανεκτίμητες στιγμές όπως τον γάμο, τον αρραβώνα, την βάφτιση, την επέτειο και κάθε άλλη, ως μια έμπρακτη ένδειξη αγάπης από εσάς και τους αγαπημένους σας. Αυτό που κάνει τα κοσμήματα ξεχωριστά είναι πως πρόκειται για ιδιαίτερα κομμάτια φτιαγμένα με μεράκι, φινέτσα και αξεπέραστο στυλ με γνώμονα την ποιότητα και τη διαχρονικότητα.

Με μια πορεία 25 ετών στον σχεδιασμό και στην παραγωγή κοσμημάτων η Ek Jewelry παραμένει όλα αυτά τα χρόνια ο συνοδοιπόρος σας που ολοκληρώνει και απογειώνει κάθε ρομαντικό happy end. Απολαύστε κομμάτια φτιαγμένα αποκλειστικά για εσάς, που σφραγίζουν την έναρξη της καινούργιας σας ζωής και κάθε όμορφη ανάμνηση της μετέπειτα πορείας.

 

ek 062

 ekjewelsparous01

 EK Jewelry

 ekjewelsparous04

 ekjewelsparous02

ekjewelsparous07

ekjewelsparous06 

EKJEWELPAROUNEW

 EK Jewelry

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /