Everly Events

+30 6970987181

Everly Events: Δίνουμε ζωή στα όνειρα σας

Η Everly Events δεν είναι απλώς μια εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων και γάμων- είναι ένας σταθερός και πραγματικός φίλος που θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας για να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα. Με φινέτσα, αγάπη και φροντίδα για κάθε λεπτομέρεια, η Wedding Planner Dominique Dellas και η ομάδα της Everly έχουν στόχο να σας προσφέρουν μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με πάθος για τη διοργάνωση πολυτελών εκδηλώσεων υψηλής αισθητικής. Από την αρχική συνάντηση γνωριμίας μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης, θα είμαστε στο πλευρό σας για να διασφαλίσουμε ότι κάθε λεπτομέρεια είναι ακριβώς όπως την επιθυμείτε.

Ανεξάρτητα από το αν σχεδιάζετε μια μικρή ρομαντική τελετή ή μία μεγάλη δεξίωση, στην Αθήνα, στις Κυκλάδες ή στο Παρίσι, η ομάδα της Everly είναι πάντα διαθέσιμη να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα.  Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης μας έχει το μοναδικό του στυλ και όραμα και εργαζόμαστε στενά μαζί σας για να δώσουμε ζωή σε αυτό το όραμα. Αναλαμβάνουμε τη διαδικασία σχεδιασμού από το Α έως το Ω, βοηθώντας σας να βρείτε το κατάλληλο μέρος και τους συνεργάτες της εκδήλωσης, μέχρι τις μικρές και σημαντικές λεπτομέρειες. 


Στην Everly Events, πιστεύουμε ότι η σχεδίαση μιας εκδήλωσης πρέπει να είναι μια ευχάριστη και ανέμελη εμπειρία. Φροντίζουμε για όλες τις λεπτομέρειες, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι και να επικεντρωθείτε στη δημιουργία αναμνήσεων που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /