Τα διεθνώς βραβευμένα προϊόντα της κέᾰρ για το νεσεσέρ της μέλλουσας νύφης!

Η κέᾰρ προσκαλεί κάθε μέλλουσα νύφη να εντάξει τα φυτικά καλλυντικά στην καθημερινότητά της.

Η εταιρεία κέᾰρ έχει καταφέρει να «χωρέσει» όλον τον φυσικό πλούτο της χώρας μας στα ποιοτικά της προϊόντα. Εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική λέξη για την καρδιά, η κέᾰρ είναι το αποτέλεσμα διεξοδικού σχεδιασμού και έρευνας σε συνδυασμό με την αγάπη για τα πολύτιμα ελληνικά φαρμακευτικά βότανα και αιθέρια έλαια. Η κέᾰρ προσφέρει τα καλύτερα της φύσης για να καλύψει την ανάγκη του δέρματος για καθαρισμό, ενυδάτωση, θρέψη και αντιοξειδωτική προστασία, μέσα από προϊόντα που είναι ασφαλή, μη τοξικά, υπερ-συμπυκνωμένα και μακράς διάρκειας.

Διαβάστε επίσης: κέᾰρ – Η εταιρεία φυτικών καλλυντικών που πρέπει να γνωρίσεις!

Επιλέξαμε και σας προτείνουμε μοναδικά προϊόντα ενυδάτωσης κέᾰρ για το πρόσωπο από φυσικό κερί μέλισσας με αντιοξειδωτικό ελαιόλαδο και ένα μείγμα πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά βοτάνων και αιθέριων ελαίων. Προϊόντα που σέβονται την επιδερμίδα και αποκαθιστούν την φυσική της ομορφιά, τα οποία μάλιστα έχουν βραβευθεί με τα διεθνούς αναγνώρισης ανεξάρτητα βραβεία BeautyShortlist.

κέᾰρ Antioxidant Face Balm

KEAR life antioxidant face balm

Μετά από μια κουραστική ημέρα και με όλο το τρέξιμο της γαμήλιας προετοιμασίας, η ενυδάτωση του προσώπου είναι απαραίτητη και δεν πρέπει να την παραλείπετε όσο κουρασμένη και αν είστε. Η κρέμα προσώπου κέᾰρ Antioxidant Face Balm είναι μια αντιοξειδωτική κρέμα προσώπου που δεν πρέπει να λείπει από καμία bridal skincare routine. Περιέχει Ιπποφαές, ελαιόλαδο, φυσικό κερί μέλισσας, πρόπολη και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και είναι γεμάτη θρεπτικές ουσίες, χωρίς τεχνητά αρώματα, συνθετικά χημικά και τοξικά συντηρητικά. Ότι καλύτερο για ενυδάτωση σε βάθος, λάμψη και αντιμετώπιση κάθε βλάβης που μπορεί να έχει προκληθεί στην επιδερμίδα σας από τους ρύπους του περιβάλλοντος αλλά και το μακιγιάζ. Η κρέμα προσώπου κέᾰρ Antioxidant Face Balm καταπολεμά μοναδικά και φυσικά τις ελεύθερες ρίζες και επιβραδύνει την γήρανση.

κέᾰρ AgeDefying Face Balm

kear life agedyfing face balm

Αλλά και η κρέμα προσώπου κέᾰρ AgeDefying Face Balm, με την μεταξένια της υφή προστατεύει την επιδερμίδα σας από τους καθημερινούς ρύπους αλλά και τις πρώτες ρυτίδες και γραμμές. Περιέχει αντιοξειδωτικά συστατικά, αγνό παρθένο ελαιόλαδο, Ιπποφαές, φυσικό κερί μέλισσας, καλεντούλα, πρόπολη που αναζωογονεί την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων. Πρόκειται για μια μοναδική φυσική κρέμα προσώπου, η οποία απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους επιδερμίδας, κάνοντας την ένα από τα πιο αποτελεσματικά αντιρυτιδικά προϊόντα περιποίησης προσώπου.

Τα προϊόντα κέᾰρ παράγονται σε πιστοποιημένα εργαστήρια, σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης από εγκεκριμένες πρώτες ύλες, επιλεγμένες από οικογενειακά αγροκτήματα. Δεν γίνονται πειράματα σε ζώα για τα προϊόντα ή τα συστατικά τους και οι συσκευασίες είναι απολύτως ανακυκλώσιμες.

KEAR NATURAL

 

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /