Amygdalos Creative Photography

Nik. Gyzi 53
11454 ATHENS
+30 2106439952
+30 6972926761
Contact Amygdalos Creative Photography

Yiannis Amygdalos, Creative Photography «Η φωτογραφία έχει τη δύναμη να μιλάει άμεσα με τα συναισθήματά μας»

O Γιάννης Αμύγδαλος είναι επαγγελματίας φωτογράφος με έδρα την Αθήνα, που εξειδικεύεται στη φωτογραφία γάμου. Είναι ένας επαγγελματίες που έχει καταφέρει να μετατρέψει πολύ επιτυχημένα το χόμπη που αγαπά με πάθος, σε επάγγελμα.  Δηλώνει ιδιαίτερα τυχερός που του δίνεται η δυνατότητα όχι μόνο να καταγράφει την αγάπη και όλα τα μοναδικά συναισθήματα της ξεχωριστής σας ημέρας αλλά και να τα μοιράζεται ώστε οι αναμνήσεις να διαρκούν για πάντα.

«Η φωτογραφία έχει τη δύναμη να μιλάει άμεσα με τα συναισθήματά μας και μπορεί να κρατήσει μία ανάμνηση ζωντανή για πάντα ...»

Κάθε γάμος έχει μία τελείως διαφορετική ιστορία να πει, και τι καλύτερο από το να είναι αυτός ο αφηγητής μίας τέτοιας ιστορίας αγάπης! Η φωτογραφία είναι για τον ταλαντούχο επαγγελματία, ένας κόσμος γεμάτος χρώματα και αισθήσεις. Αυτό όμως που τον συναρπάζει περισσότερο στη δουλειά του, είναι η δυνατότητα που του δίνει να επικοινωνεί και να συνδέεται με καινούργιους ανθρώπους, και να παγώνει το χρόνο μέσα από τη δική του μοναδική ματιά.

Pin It






* required
/ /
 






* required
/ /