Με την Verona Events, o γάμο σας γίνεται ένα ευφάνταστο και ονειρικό γεγονός!

Μια λαμπερή και κομψή δεξίωση γάμου μπορεί να μεταβεί από το όνειρο και να γίνει εύκολα πραγματικότητα!

 

Οι μοναδικές στιγμές της ζωής σας μεταμορφώνονται στις πιο ζεστές αναμνήσεις, όταν τις μοιράζεστε με αγαπημένα σας πρόσωπα! Δίπλα σας στέκεται η Verona events από το 1999.

Η πολυετής εμπειρία των επαγγελματιών της Verona Events, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μίας μοναδικής κληρονομιάς ιδιαίτερων συλλογών από υαλικά, μαχαιροπίρουνα, υφάσματα, έπιπλα, επαγγελματικές συσκευές, διακοσμητικά αντικείμενα. Όλα σε συνδυασμό με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού, που πάντα με γνώμονα την επιθυμία σας, συνθέτει το σκηνικό της εκδήλωσής σας.

Η Verona Events δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια. Συνοδοιπόρος με τις τάσεις της μόδας, οι επαγγελματίες της Verona events ανανεώνουν συνεχώς τις συλλογές, προκειμένου να σας προσφέρουν τις καλύτερες επιλογές.
Από εκλεπτυσμένο μέχρι minimal και από διακριτικό μέχρι πολυτελές, το ύφος της εκδήλωσης που επιθυμείτε αποτελέσει για την Verona Events πυξίδα. Mαζί σας θα σχεδιάσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα καλύπτει τις ανάγκες και το στυλ του γάμου σας. Ένα απλό κάλεσμα φίλων μετατρέπεται σε πολυτελή συνάντηση, μία εταιρική εκδήλωση μία βάφτιση σε ένα ευφάνταστο, ονειρικό γεγονός! Επικοινωνήστε με την Verona Events και πραγματοποιήσετε τον γάμο που πραγματικά ονειρεύεστε! 

 

verona 01

verona 02a

verona 03

 

verona 04

 

verona 05

Επικοινωνήστε με την Vetona Events ΕΔΏ

                                                                                         

Pin It


* required
/ /
 


* required
/ /